Lavinia2000 Medicana da tuba hocaya gitmek istiyorum ama emin de olamadım bir de fiyatlar uçmuş sanırım duyduğuma göre. Ssvd yapan var mı hangi doktorda yaptınız özel ebe tutmamız gerekiyor mu? 🥰
birmucize1 Lavinia2000 ben tugba hocaya gidiyorum muayenesi 1100 ama indirimleri mevcut 730’a muayene oluyorum askeri pers. İndirimiyle
Yorgunanneee21 Lavinia2000 Merhaba bende ssvd istiyorum ama bir yandan da cesaret edemiyorum. Siz şuan kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız diğer doğumunuzdan kaç yıl geçti
Lavinia2000 birmucize1 Bugün bende gittim ilk kontrolüme ☺ ama bir şeyi merak ettim eşleri içeri almıyotlar mı yani kalp atışını falan dinlerken ilk doğumumu özel büyükşehir hastanesinde yapmıştım her kontrolde eşimde giriyordu yanımda
birmucize1 Lavinia2000 tugba hoca aliyor genelde ozel hastanelerde alirlar ama devlette hic bilmiyorum
Lavinia2000 birmucize1 bugün almadı ama yani ben bir şey demedim tuba hoca da demedi daha kalp atışını falan duymadığımız için o zaman
birmucize1 Lavinia2000 allah allah sasirdim suan ilk gunden belli esimde benle giriyor ilk beta hcg baktirdik keseyi gormeye direk ona gittik o zaman bile aldi hatta video bile cektirdi
Lavinia2000 mamyfat93 Yaa gerçekten mi çok tebrik ederim sağ salim büyütün inşallah bebeğinizi böyle duydukça daha çok istiyor insan inşallah bana da nasip olur 🥰