Elfsnk Sabahtan beri 38 lerde seyreden bir ateşimiz var 2 kere parol verdim 5 saat arayla düşmüştü ama geri çıkıyor 2 saat önce bir süre önce calpol verdim düşürmedi hastaneye gideceğim ama uzman doktor yokmuş aradık tavsiyesi olan varmı
ASE6154 Elfsnk koltuk altına ve dizlerinin arkasına ıslak bez koyabilirsin, ılık duş aldırabilirsin ( soğuk olmasın ). Bol bol su içsin, yürütmekte iyi geliyor.
Deryaisik Bizimde oyleydi influenza olabilir. Ayaklarina limon surup corap giydirdik.yuzunj ense kollari yikadik.
Elfsnk Deryaisik geldik şimdi hastaneye kan aldılar serum taktılar domuz gribi salgını var test yapalım dediler bekliyorum teşekkür ederim
Eylulleylul Düşmeyen ateşlerde 2 saat arayla calpol pedifen çapraz olarak verilebilir. Bi deneyin isterseniz kızımın ateşini öyle düşürebiliyorum.
Yaman- Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum enfeksiyon çok yaygın durumda bence bir doktora götürün test yaparlar
Ozgekerem Fitilde kullanıyordum bir yaşındayken daha etkiliydi hastanede de ıslak bezle kompres yapmanı istiyorlar ateşli çocuğa dokunmuyor kimse ateş düşünce yapıyorlar iğneyi falan
Ecrin_mislina Ateş düşürücü fitil tavsiye ederim 15 dk içerinde ateşi düşürüyor hemde havaleyi engelliyor