Semolinko 25+3 haftalık olduk sol tarafıma asla yatamıyorum rahat edemiyorum ama sağ tarafıma döner dönmez uyuya kalıyorum birde gece her uyandığımda sırt üstü yatiyo buluyorum kendimi benim gibi olan varmı bebeğe bı zararı olur diye korkuyorum
Kubradagdevren Semolinko ay bu sorun bende de var solumda asla rahat edemiyorum sağa dönünce bir an da uyuyorum 16+1 haftalık bu arada bende genelde yüzüstü bir şekilde uyanıyorum
Siyah0606 Semolinko valla bende sola yatmaya. Çalışıyorum ama bi bakıyorum kendimi sağda yada sırt üstü buluyorum eşim sürekli uyarıyor sola yat diye ama yatamıyorum 5 dk sonra geri dönüyorum 😀😀😀😀
Papatyaebru Semolinko ben hiç bir tarafına yatamıyorum artık rahat edemiyorum nefesimi zor alıyorum sabah olunca nasıl oluyorsa uyuyakalıyorum 36+5 olduk
mervemurat16 Semolinko uyurken vücudunuz nasıl rahatsa gün sonunda o şekli alıyor isterseniz sağa yatın vücut sırt üstü rahat ederse o şekilde dönersiniz ben gebelik başından beri sırt üstü yatıyorum sola sağa dönemiyorum 36.cı haftayım sola dönmeyi denedim ama karnım batıyor gibi hissediyorum o yüzden yatamadım
asell13 Semolinko nasıl rahatsam öyle dalıyorum uykuya yeterki dalayım 😅 ilk aylarda günün 15 saati uyurdum şimdi 6-7 saat uyusam çok şükür
xhbgns Semolinko Ben soluma da sağıma da yatıyorum doktoruma sormadan evvel okuduklarımla sadece soluma yatıyordum gece sağda uyanınca da bebeğe zarar verdim mi diye düşünürdüm ama doktorum sağa veyahut sola yatmanın bir sorun olmadığını nasıl rahatsam öyle uyumam gerektiğini söyledi. Sadece bazı gerekli durumlarda gelişim geriliği veyahut farklı bir riskte sadece sola yatılmasını önerdiklerini iletti siz de doktorunuzla görüşün sorun değil derse hiç üzülmeyin 💕
tugcesakzci Semolinko 32 den sonra falan sadece sol pozisyonda yatarken rahat etmeye başladım. Onun dışındaki haftalarda sırt üstü sağ hatta yüzüstüne yskın pozisyonda bile yattım
Arzuanne Bende asla yatamıyorum hep sağ bebişde kafası sagda ayakları solda oda öyle rahat benim gibi
nuraysrhn Bende sağda uyuyamıorum solda da sürekli kalınca uyuşuorum 5dk sagima yatip dinleniorum sonra tekrar soluma dönüorum ama tabi bazen sagdada uyuya kalıorum farkettigim an sola dönüorum🤣🤣🤣
gokyuzununogrencisii Semolinko valla sol tarafta en fazla 5 dk falan durabiliyorum sağ da uyuyorum ben, bazen yarı yüzüstü buluyorum kendimi
annelik_4 Semolinko 19+2 soluma yatınca kalbim sıkışıyor gibi oluyor rahatsız oluyorum hemen sağa dönüyorum ama bazen uyanınca kendimi sırt üstü de gördüğüm oluyor bence bsy olmaz ya🙂
1zehrs Her türlü yatıyorum yatabilirsem solu tercih ediyorum hep ama kendimi zorlamıyorum doktor sorun olmayacağını söyledi
Rumeysaglnin Semolinko benim tansiyonum düşüyor sağıma yatınca ya da sırt üstü yatınca aşırı farklı bir olay 🥲
TugbaOmerCucuk Semolinko ben başlarda hep sola yattım uyandığımda değişmiş olsa da ben ısrarla sola yattım. Ama bebek büyüyünce kafası eğer soldaysa zaten tansiyonum düşüyor nefes alamiyo gibi oluyorum. Hemen zaten hareketlenip vuruyor o taraftaysa. Ona göre yatıyorum artık