tugbaa1202 Hlyyyy kiloda artı eksi 300 gram fark olabiliyor diye biliyorum. İlk geneligimde doktorun o şekilde soylemisti
Deletedmom_85 umena Ay baya ciddi oynuyormuş benim bebeğimde zaten 1 hafta gerilik var ölçülendende düşük doğarsa ne yaparım beenn🥺
tugbaa1202 umena banada 300 gram dedi belki hastanelerdeki cihazlarin gelismisligine gore ynilma payida degisebilir
tugcesakzci Hlyyyy bence o cihaza göre değişiyor ya benim doktorun çoğu gebesinde hep söylediği kilo ve boyda doğuyor bebekler
bademommss__ Bana 37. Haftada 3200 dedi doktorum bugun gittim 38. Hafta 3186 çıktı kilo almamış ve geri de çıktı endişelenmemem gerektiğini söyledi ama neden kilo almaz anlamadım :/
Kiwitoveannesi Hlyyyy oğluma 37 haftada boyu 51 kilosu 3640 dendi 2 gün sonra doğdu ne eksik ne fazla bazıları doğru ölçüyor
Deletedmom_85 umena Aiyy bakalım sağlıklı olsun yanıma getirsinler de kilosunun ne olduğu da önemsizzz🥰🤍
Deletedmom_85 umena Dimi doğru söylüyorsun kuzum. Allah razı olsun insaallaahh sağlıkla vaktinde aminnn🥹❤️