Minikbirsey 1palyaco ben gördüm erkek gibi duruyo ben yanilmam kolay kolay dedi ama sen 2 3 hafta sonra tekrar gel bakalm dedi 4 kızım var o yüzden mi çekindi biraz acaba aile buyuklerine söyleme sen yine de şimdilik dedi üstüne bir de müjdesini istedi anlamadm ki
1palyaco Minikbirsey bence de kesindir ama yine de yanılma olur sonra üzülürsün diye kesin demiyordur aile büyüklerine söyle istemiyordur 😇 inşallah gönlünden geçen sağlıkla doğar 🌸
Aysecikkk_ Benim oğluşta böyleydi 12. Haftada 16. Haftada net söyledi ama 12. Hafta erken net konuşamam dedi ama erkeğe benziyor evet
1palyaco Minikbirsey hahaha 🤭 bende söylerdim sanırım yerinizde olsam insan sevincini paylaşası geliyor hemen .
Tatar59 Bana da erkek gibi geldi bizimki de aynı böyle görünüyor ama siz bekleyin yine bir kaç hafta daha garanti olsun
Minikbirsey Tatar59 ultrason reimden anliyosaniz eğer ayni gün çekilmiş boydan resmi de var atabilirim
Minikbirsey 1palyaco valla baklavalar dağıtıldı isimler dusunuldu bu saatten sonra değişirse sknti büyük 😂
1palyaco Minikbirsey ayyy tüh ne yaptınız 😁 sen yine de belli olmayabilir diye alıştır o dediklerine . Ama olumlu düşünelim değişmesin 😁🤲🏼 cinsiyet ayrımından değil de insan erkek çocukta tatmak ister anlıyorum sizi, inşallah yaşarsınız bu gebelikte onu 😍
Minikbirsey 1palyaco amin inşallah aynen öyle kızda evlat erkek te ama insan oğlu iki meyveden de tatmak istiyor