Zeynep966 Kızlar kızım çok terliyor üzerimde yatsa sırılsıklsm yatagında yatıyor sadece bezle sarıyorum üstünü bile örtmüyorum gece bir baktım terlemiş sogumuş ta zıbının arkası ıslaktı hemen değiştim üstünü bu kezde uyandı mızmızlandı
Nazlimom Zeynep966 benimkide üstü açık yatıyor ama aşırı terlediğinde zıbını değiştiriyorum, bide bebeklerin ter bezleri yetişkinlere göre daha hızlı çalışırmış
aysegullerg Zeynep966 merhaba kızım bebekliğinden beri aşırı terler gece 2 kez kalkıp kontrol ederiz ve mutlaka değiştiririz ıslak yatması hasta eder
Zeynep966 Yazmelegi_ 3 aylık canım dün gece 2 kez hemen değiştim normalde çok kontrol etmezdim ama dikkat ediyorum artık genelde yüzü soğuk oluyor ama sırtı neden terliyor bilmiyorum ki
Zeynep966 Gozdecaner yok csnım normal tulumla yatar bide bezle sararım kollarını daha üstüne örtmem yüzü soğuk ama sırtı terlemiş
Baharoloji Zeynep966 ben de değiştiriyorum oda sıcaklığını düşürün biraz penti termal pijamalar var onlar iyi geldi bize deneyin geniz eti sebebiyle de terleme olabiliyormuş ek bulgulara bakın olabilir mi diye
aysegullerg Zeynep966 bizim alerjimiz var bebekliğinden o yüzden şimdi 4 yaşında alerjisi biraz azaldı haliyle terlemede ama ona göre hareket ediyoruz asla polarlı şardonlu şeyler giydirmiyoruz mesela
Zeynep966 Yazmelegi_ tek tulumu var günlük giydiği oda ısısı en fazla 24 derece falan oluyor oda küçük olduğundan hemen ısınıyor
Nurr_22_22 Zeynep966 genelde uyumadan sırtına mendil koyuyorum terledikce onu degistiriyorum eğer teri çoksa üzerini değiştiriyorum