Badem089 Esimle iliskiden sonra kalcama inanilmaz bı ağrı girdi daha sonrada kasıklarıma ardından belime vurmaya basladi karnim bazen sert oluyor ama genel olarak bebek cok hareketli hala ağrı çekiyorum doğum belirtisi mi bunlar sag bacagima kramp giriyor
Gebes66 Badem089 canım bi dus al ilk dogumsa uzun sürer sancılarin geçerse normal kraplardir. Beş dakikada bir dakikada olacak şekilde devam ediyorsa doğum sancısıdir. Otursanda kalksan da geçmez sancılarin doğum sancı çekiyorsan
nb- Badem089 beline vuruyosa olabilir 1 saat kadar kobtrol et geçmezse doktora görün bence. Bi de ne kadarda bir geldiği önemlşymiş sancılar düzenli aralıklarla olursa muhtemelen doğum sancısı. 5 dkda 1e düşünce hiç bekleme doktora git
Mia0121 Badem089 sezeryan doğum yaptım 1 gece öncesi oğlum çok fazla hareket ediyordu bel boşluğum kalçam bacaklarda ağrı ishal ve çok fazla idrara çıkma vardı artı olarak tansiyonum ve nabzım yükseliyordu sürekli geceyi atlattım sabah doktoruma gittim 80 90 larda sancım çıktı sezeryan doğuma alındım vücudumun normalinden farklı ağrısı Olduğunu anlamıştım aslında insan hissediyor galiba doğum vaktinin geldiğini
Gebes66 Badem089 ben geldiğimde üç dakika bir dakika olacak şekildeydi 7cm açılma vardı evde olmak çok güzel geli gelmez yattım nst çekildi bir daha kalkmadan doğurdum yatmak cok kötü
Mia0121 Bsra_0105 ben sezeryan doğum istiyodum zaten diğer bi sorunda sancı var görünüyor ama ben gram hissetmedim açılma yumuşama falanda hiç yoktu normal yapamazdım istesemde