123ozge123 Çatı darlığı olup normal doğum yapan var mı yada bu sebeple sezaryen doğuma alınan var mı ?
askileannesi3 123ozge123 ben yaptım ilk doğumda çatı darlığı vardı ama kızım zayıftı. Şimdi ikincisi de normal gibi gözüküyor
_almirasmom 123ozge123 35 haftalıkken catı muaynesı oldum doktorum ust kemık asagıya basık sag sol kemıklerde baya dar zaten dıs gebelıkten kurtaj olurken de zorlanmıstık sana solemıs olmalıyım demıstı ama ben narkoz kafasıyla unutmusum bellıkı 38 haftada dogum yaptım Seseryan hıcbısekılfe sancı kasılma agrı olmamıstı suyum lekem gelmemıstı bellıydı seseryan olcagı
isum 123ozge123 çatı darlığı diye bir şey yoktur, doğum başlamadan bunu bilmek imkânsız, insan utancından bile kendini sıksa, çatısı dad kalır, kafaya asla takmayın, sezeryanı hiç düşünmeyin
Beceriklianne 123ozge123 annemin catısı darmış ama bundan 32 sene önce düşün zorla dogum yaptırmışlar annemi cok zor oldu der annem her zman
askileannesi3 123ozge123 2800 doğmuştu zayıftı. Ebe iyiki bebeğin zayıf yoksa çok zorlanırdın çatın dar demişti. Şimdi ikincisi içinde normal gözüküyor bakalım 39+2yim iki gün önce 3.400 çıktı kilosu
123ozge123 askileannesi3 geçen hafta 2600gramdı yaklaşık 2900 gibi doğacağını tahmin ediyorum ilk normal doğumu deneyeceğim doktorum imkansız demedi bana da deneriz ama zor olacak haberin olsun demişti. İnşaallah kolaylıkla doğar
askileannesi3 123ozge123 inşaAllah kolaylıkla sağlıkla doğarlar. Aslında doğum anına kadar belli olmuyor normal yada sezeryan olup olmayacağı. Zaten bebeğinde zayıf bence normal olabilir tabi çayın ne kadar müsait bilemem. Benimde 3.400 dedi ama büyük ihtimal 3 gibi doğar