Tugcekmr Lütfen çok kararsız kaldım son 2 hafta kaldı doğumama sizce hangisi daha iyi karar veremedim 😔
Nazlimom Tugcekmr çalışcaksınız eğer manuel öneririm ben manuel aldim ilk aylarda ihtiyaç oldu sonra kullanmadim
TugbaOmerCucuk Tugcekmr bana herkes elektirikli al dedi ben başta süt kanalları açılması için elle sagma için olan aldım. Önce lansinoh ekledim sepete sonra mochi aşırı da benzer ürünleri. Sonra e bebek de farklı bi marka vardı o da birebir aynısı hatta fiyat olarak da uygundu onu aldım. Kalpli bi kapağı var pompa kısmında.
Nikomm Phılıps çok pahalı lansinoh aldım ben önern de çoktu o yüzden ilk hamileliğim pek bilgim yok ama onu seçtim
Tugcekmr Nikomm Benimde ilk hamileliğim ama lansinoh için çekim gücü zaman geçtikçe azalıyor diyorlar emin olamadım
Nikomm Tugcekmr elektronikler şans işi ya inşallah sorun çıkmaz parçalarını da satıyolar öneren de çoktu o yüzden aldım göğüs aparatı büyük geldi bana göğüslerim küçük onun için uygun aparatını alıcam
Melekde Ben manuel mochi aldım, çok da iyi yorumlar okudum. Elektriklidense manuel daha iyi diyorlar tabi çok pahalı ve çekişi iyi olanlarda varmış elektrikli de