TubaY- Merhaba bugün bebeğimin kalp atışını dinlemeye gittim 6 hafta 5 günlük gebeyim. Doktor ikinci keseyi gördü ama içi boş dedi. Kendiliğinden yok olabilir dedi. İki hafta sonra tekrar gel dedi. O kesenin oluşma ihtimali var mı?
TubaY- edasontr sağolun teşekkür ederim cevabınız için. 6-7 haftalık diğer kese bu kadar geriden gelir mi bebek ? %80 boş olur dedi doktor ondan dolayı kafam çok karışık sürekli onu düşünüyorum :)
H-ckerana TubaY- Benimde iki kese göründü 5+3 ken de bakalım bazen kendliğinden kaybolabilir diyordu sonra 6+2ykende iki bebek görüldü araları 1 gün mü ne.Biraz sizin haftanızda aslında görünmesi gerekirdi diye düşünüyorum fakat Allahın işi belli olmaz belkide görünür hayırlısı olsun.
TubaY- Seddda boş kese yok olacak dedi ona takıldım o nasıl oluyor içi dolabilir diyen de var :) 2 hafta sonrayı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum merak ediyorum yaşayan varmı acaba çevrenizde
TubaY- H-ckerana sağolun. Geçen hafta gittiğimde gözükmedi boş kese kanama var düşük riski olabilir denildi ilaç kullandım. Ama Bugün gittiğimde çıktı ortaya hem bebek hemde kalp atışı diğer kese süpriz oldu oda boş çıktı şuanlık işte
Smyye0303 TubaY- benimde keselerden biri kalp atışı yoktu 5 haftalikti diğeri 6 haftalikti ilk kese kalp atışı duyuldu diğerinde oluşmadı karnında kaybolur dedi kayboldu gitti canlı sağlıklı bebek olunca rahim diğer boş keseyi imha ediyo öyle de oldu kayboldu gitti bı ay sürmedi
H-ckerana TubaY- Allah allah insan çok merak ediyor böyle netliğe kavuşmayınca ya bende 1 hafta boyunca iki kesenın içi dolcak mı ikiz mi tek mi diye kafamda kurdum durdum hiç rahat edemedim netleşene kadar.
H-ckerana Merve2505 beta değerim en son 41 bindii 5 haftanın içindeyken. İlk öğrendiğimde adetim 6 gün mü ne geçtiğinde 1900 dü 2 gün sonra 6600 cıkmıstı iki katından fazlA artmıştı Merve2505
Merve2505 H-ckerana anladım canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende bugün keseyi gördüm 4+4 günlük dedi ama beta 10600 çıktı benimde 5.haftanın içerisinde büyük ihtimale sizin değerlere ulaşır acaba ikiz olur mu benimde bi heycanlandım 😄
Merve2505 H-ckerana ya 1 kese gördü ama oda küçük daha zaten sonradan bişey çıkarmı bilmiyorum ama genelde beta ile alakası yok diyolar bakalım haber veririm burdan 😇