Presnsesannesi Deletedmom_87 bnde yeni öğrenmiş oldum fazla ymicn bugün yedim 3tane dahada yemem doğuma kadar zatn norma bnm dgum
Deletedmom_87 Presnsesannesi bende 5+2 evet canım dün gördüm keseyi haftaya Perşembe bebeği görmeye gidecez bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz sizde gördünuz mu
Lutulut Öyle bir şey olsa miadı dolmuş hamileliklerde doktor 1 kilo hurma yedirtir doğumu başlatır. Abartmadığınız sürece hiçbir şeyin bu gibi etkileri olmaz
Deletedmom_87 Presnsesannesi valla bende tövbe artık ağzıma almam asla benim sezaryen olmuştum kızıma aradan 7 yıl geçti ssvd düşünüyorum nasipse
Presnsesannesi Deletedmom_87 evet gördüm bugün 11 mm dedi doktr 2hqfta sonra gel bebeğe kabine bakarız dedi seni kaç mmdi kese
Annesii23 Presnsesannesi yani ben pek inanmıyorum buna 4. Ayimdan beri hergün yedim neredeyse bişey olmadı . Hamileliğim boyunca 3 kilo kadar hurma yedim resmen şu an son ayımdaym sorun yaşamadım. Tabi ilk zamanlar daha riskli siz yine de fazla abartmayın
Lalemmm12 Presnsesannesi hayır yeme bence doktorlar bile son aylarda doğum gerçekleşsin diye 4 tane yiyin diyor bana da geldi ama herkes dedi sakın yeme 🙄
TugbaOmerCucuk Presnsesannesi bende bilmeden yedim başlarda ama son 4 hafta hurmayi doğum kolaylassin diye yiyolarmis rahim kaslarını gevsetiyomus. Canın çektiyse 2 tane falan ye bisey olmadı yani
Hlmsml Ben her gün 1 tane yiyorum doktorum da yeme demedi. Her gün 1 tane Meryem suresi okuyorum ve yiyiroum bence 1 taneden bir şey olmaz.