SumeyyeTpl Kızlar karnım çok gerilmiş durumda,patlayacak gibiyim asla rahat edemiyorum nefes aldığımda göğsüme iğne batıyor gibi oluyor bu neden oluyor acaba 27+4 deyiz daha erken değil mi bunlar için..
Pinarrrrrrrra SumeyyeTpl bende aynıyım canım bugün kasılmalar ve ağrılarım oldu doktora gittim normal dedi
SumeyyeTpl umrumdadegil her akşam nefes darlığı yaşıyorum ama bugün kendimi çok fazla şişmiş hissediyorum
umrumdadegil SumeyyeTpl sertleşme varsa karnında git canım hastaneye kasılmadır belki ya da gazdan olur
SumeyyeTpl umrumdadegil kasılma çok olmuyor gün içinde bi iki defa oluyor kısa sürüyor bilmiyorum nefes darlığı vs normal dediler diye bende üstüne düşmedim bugün çok aşırı olunca sinirim bozuldu birseymi oldu acaba dedim
umrumdadegil SumeyyeTpl git canım doktora neden zorluyorsun kendini bazı şeyler bazı insanlarda normaldir bazılarında değildir doktordan normal olduğunu duyarsın en azından
Boncukk123 SumeyyeTpl ondan olabilir o sertlik gerginlik canım bende de oluyor patlıcakmışım gibi oluyor
Boncukk123 SumeyyeTpl tuvalete çıkınca geçiyor canım ben 21.haftadan gidiyorum 22-23 e dogru kabızlık daha cok gözüküyormuş pırasa yemeği iyi geliyormuş onu deneyeceğim bol su kırı kayısı hepsini yapıyorum cunku hazımsızlık şişlik yokken normal karnım
SumeyyeTpl Bktgzdd bekarlığmda bi dönem çok fazla kilo almştm önceden çatlaklarım vardı diye şuan herhangi bir çatlağm yok göğüslerim çatladı ama göbekte daha birşey yok şükür bebek yağı sürüyorum 🥴
SumeyyeTpl Boncukk123 tuvalete gdince geçiyor biraz ama tamamen rahatlamıyorum hiç ben maalesef sen yaşamazsın umarım
Boncukk123 SumeyyeTpl inşaAllah canım sende biran önce o rahatsızlıktan kurtulursun doktoruna danış bakalım ne diyecek