Canan9756 Kızlar merhaba geceleri 8 den sonra acıkmaya başlıyorum ve birşeyler yemek istiyorum bunu nasıl yok edebilirim .Kilo vermek istiyorum başaramıyorum
Adenala Canan9756 1 kase yoğurt 2 tane salatalık 1 tane meyve Tarçınlı laktozsuz süt içiyorum Beni bunlar kesiyor genelde
Canan9756 Adenala kilo aldır mıyor mu yedikleriniz bende Biraz önce birazcık süzme peynir minik bi salatalık ve bi dilim tost ekmeği yedim
Adenala Canan9756 Kilo aldırmaz diyetisyenime sormuştum salatalık zaten kalorisi çok az yoğurtta evde yapıyorum doğal probiyotik
elmaelmaelma Canan9756 ekmeksiz yeseniz iyi olur. Ben de şimdi 2 dilim ekmekle kahvaltılık yedim ama yememek gerekiyor 🤷🏻♀️ Dün akşam sadece domates peynir yemiştim, o daha iyi. Yoğurt/süt/ayran + meyve de yapabilirsiniz.
Canan9756 Adenala boyum 176 kilom en son 95 ti sanırım kilodan dolayı reglim gecikiyor ve hamile kalamıyorum 3 Aydır o yüzden zayıflamak istiyorum basen bölgem çok
Adenala Canan9756 Tansiyon şeker problemi yoksa aralıklı oruç deneyebilirsiniz ben o şekilde kilo vermiştim
Adenala Böyle örnek bir liste attım canım sabah 12 de kahvaltı yapıyorsan akşam 8 de yemek yiyorsun internette saat örnekleri var bana en uygun saati buydu mesela öğlen ara öğün de istersen yapmayabilirsin bu sayede aradaki saat uzar leptin hormonu daha çok salgılanır
Adenala Canan9756 Ben kaşık hesabı yaptım canım mesela 6 kaşık makarna veya pilav 8 kaşık sebze yemeğinin susuz yerinden gibi kilo vermek için leptin hormonunu devreye sokman lazım YouTubeda videoları da var 🌸
Adenala Canan9756 Deneyin eğer devam ederseniz çok memnun kalırsınız açlık şifadır diyor aidin salihin de peygamber sünneti de aslında sofradan doymadan kalkmak 🌸
Adenala amine4444 Bayan hamile değil kuzum o yüzden tavsiye ettim hamilelikte uzun süre açlık önerilmiyor ama mesela 12 de kahvaltı yapıyorsan bu menüler örnek olabilir akşam 8 yemek yemek için biraz geç oluyor hamilelikte çünkü sindirim eskiye nazaran daha da azalıyor gece mide yanması ekşimesi olabilir ben 5 te yemek yiyorum mesela
amine4444 Adenala hee teşekkür ederim canım aslında yiycekler güzel biraz saatlerini öne alıp yapabilirim cünkü iştahım cok acık hızlı kilo alıyorum😩