Fattttt 35+0 da 2400 olan bebeğime 36+1 de gittik 2.500 kilo çıktı bir haftada sadece 100 gram alması normal mi? Kilosu nasıl? Doktor önemli olan 2,500u geçmesi sınırı geçtin dedi ama ultrason cihazları 500 gram eksik veya fazla ölçebiliyor 🥺
Begumaydin Fattttt benim ki de 2600 36+2 deyım dedikleri gibi ölçümler arasi farklılık olabilir minyon bebek olabilir benim ki muhtemel öyle
LamiyaCetinkaya Fattttt Benim oğlum 2600 kiloydu 36 haftalıkken, 39+6da 3280 doğdu, o kadar da az değil kilosu bence. Şimdiki de 33+5 şuan kilosunu bilmiyorum merak ediyorum ben de 🥲
Fattttt Begumaydin sezeryan mı düşünüyorsunuz sizz ben 38+1 de sezeryan istiyorum ama işte çok yavaş kilo alıyor ve bir hafta geriden geliyormuş
Begumaydin Fattttt benim ki dönmedi sezaryen için gün verelim dedi o sürede doner de normal olursa ne ala da bir de suyum alt sınırda benimki de karın çevresi bir hafta geri dedikleri gibi önemli.olan sağlıklı olması kilo her türlü alinir
Minigiim-vebenn52 Aman takma kiloyu benimki de minyon 38 im ama ölçümler 35+larda 2500 kilo Yanımda olsun sağlıklı olsun küveze girmesin yeter
Eylemsiii Fattttt bende 36+3 te gittim 2600 dü az mı diye sordum doktor gayet normal sınırı geçmişsin dedi bize de aynı şekilde
Arzuanne 34 de 2150 ydı bir hafta geriden dedi 😔 2500 geçse sevincem bende sizinki geçmiş üzmeyin kendinizi
Beyzanrrr Fattttt hiç sıkma canını sağlıklı olsun yeter bnm bebekte 10 gün geriden geliyormuş ciğer geliştirici fln vurdular iki hafta da sadece 200 gram almış