FatmAli0163 Yeni sezeryan doğum yaptım bugün 5 gün. İlk duşumu su geçirmez bantla yaptım bundan sonraki duşlar için de takmam gerekiyor mu yoksa öyle açık sekilde duş alabilir miyim
071018 FatmAli0163 hayırlı olsun bebeğiniz merak ediyordum bende bunu kaç gün sonra duş alabildinjz doktor un ne zmana önerdi
Mia0121 FatmAli0163 bende ilkini bantla aldım ikinciyi bantsız aldım doktorum bandı sök dedi açık halde daha çabuk iyileşiyormuş
bimuallime FatmAli0163 Ne bantı kız. Ben hastaneden çıkarken attım. Hep normal duç aldm. Duştan çıkınca orayı pamuk bez ile hemen kuruladım ve kurutma mak düşük ayarda tuttum. Kuru temiz tut be hava aldır. Hemen iyileşr. Yara gibi düşün
minikmucizeemaak FatmAli0163 Benim doktorum hiç bant taktırmadı iyice kurula dedi sadece 48 saat sonra direk dış aldım doğumdan
FatmAli0163 071018 cuma günü saat 10 gbi doğum yaptim cumartesi günü saat 3 gbi pansumanim yapildi. Eve gider gitmez ayakta duş alabilecegimi söyledi pazartesi günüde bandaji açıp pansuman yapıp tekrar kapatmamami syledi. Ama ben pazartesi günü duş aldım
Dikkat-BebekVar İlk bantla sonra açık duş al demişti benim de doktorum. Dikişler elime gelince bayılacaktım az daha djdjdm
-Annem Dikkat-BebekVar kız Allah seni yorumunu okuyunca kahkaha attım sanki yanimdaymissin gibi okudum sjsj😂
FatmAli0163 Dikkat-BebekVar 😅😅ayy bnde açık alabilirim öyleyse acimasından korkuyorum sadece cevremdekiler su gecirmez bant aldılar ektra duş alınca takip snra cikariyorlardi ondan kafam karıştı
Mia0121 FatmAli0163 ilk duşa sezeryanin ikinci günü aldım 2 gün sonra 4. Günde açık şekilde aldım sadece çok hafif yanma oldu bişey hissetmedim pek
Dikkat-BebekVar FatmAli0163 bant yaralı yere gelmiyor kenarlara yapışık oluyor zaten orada uyuşuk bir his olduğu için anlamıyorsun bile ama ben kendim çıkarmaya yemediği için eşime çıkarttım 😂😂😂
minikmucizeemaak FatmAli0163 Hayır canım bende çok korkmuştum ama hiç hissetmedim iyice kuruladım gazlı bez var ya sargı bezi onu biraz koymustum su kalırsa alsın diye o kadar
Meyranas FatmAli0163 doktorlar bandı çıkardıktan sonra duş almada sorun olmuyor istediğin kadar alablrsn duştan sonra yara yerini temiz ve kurutup pansuman verdiyse yaparsın olur biter
Meyranas FatmAli0163 yıkanabilrsin yani sorun yok duşun senin için şuan faydası çok yıkandıkça vücudun rahatlıcak sütün hani olcak