Yarenhilal 9+6 günlük hamileyim 1 haftadir geçmek bilmeyen bir kasitim var ne orerirsiniz delircem artık yardım edin 😓
Aysnr08 Yarenhilal kaşıntı enfeksiyondan olabilir bi idrar tahlili yaptırın bol su için sık ic camasırı degistirin wc temiz olsun her tuvaleti kullanmayın gecmis olsun💐
Bsrksc Enfeksiyon için iğne kullandıktan sonra bende de kaşıntı başladı eczaneden krem aldım hamile olduğumu belirttim 2 gün sonra hafifletti baya tavsiye edebilirim. Ama elinden geldiğince yıka ve kuru tut pamuklu iç çamaşır giymeye özen göster bide bol su iç tabiki
Yarenhilal Bsrksc Dr banada eğer geçmezse enfeksiyon testi yaparız dedi çok sık çamaşır değiştiririm aslında ama bu seferki geçmek bilmedi
SosyalAnne Eğer özel bölgede kaşıntı varsa bir miktar suya elma sirkesi damlatın. Pamukla temizleyin. Faydası oluyor.
Bsrksc Yarenhilal inşallah tez zamanda geçer canım yoksa ben krize girip isyan etmiştim dışarda olabileceğini düşenemiyorum bide. Enfeksiyonun varsa ped kullanmamanı da tavsiye ederim. Geçmiş olsun 🌹