ronahikayaa Kızlar 12 hastalık gebeyim . Normalde prilam kullanıyorum ama şu bile içsem midem bulanıyor ve hiçbirşey yiyip içemez duruma geldim. Bana önerebileceğiniz bir çözüm öneriniz var mı
Eminesahin1 ronahikayaa naneli sakız ve susamlı çubuk kraker iyi geliyor bide ben tuzlu fıstık yiyordum rahatlatıyordu
Mutluluk71 ronahikayaa benim hiç bulantım olmamasına rağmen şu içtiğim zamn migdemde gaz oluşuyor o gazı cikarmasam hayatım zehir oluyor yani şu normalde hamilelerde bulantı yapıyor galiba
-28- ronahikayaa ilk 3ay bence çok mide bulantısı çektim prilam işe yaramıyordu sonra dramamine yazdı doktor tuzlu salatalık kraker falan yiyordum biraz rahatlıyordu ama yinede çok işe yaramıyor 9 kilo verdim o süreçte ama sonrasında düzeldi ve iştahım fena açıldı😂😂
Gamizzzz Zofer vermişti doktorum kanser hastalarında kullanılıyormuş 1 kez kullandım arastırdım sonrasında bırakmıştım prilam kullandım
Fer4h Mutluluk71 bu durumu bi tek ben yaşıyorum sanıyodum gerçekten o gaz çıkana kadar defalarca kusuyorum bu ara soda içmekte buldum çözümü denediniz mi hiç
ronahikayaa Ben bir haftadır günde iki kere damardan alıyorum ama maalesef hiçbirşekide etki etmiyor. Kendim de ebeyim zaten ama halk arasında bulantı kusmayı önleyecek öneriler yazarsanız çok memnun olurum
Mutluluk71 Fer4h evet ama ben kusmadim hiç bulantı olduğu dk hemen elimi yüzümü yıkayıp balkona atıyorum kendimi derin derin nefes alıyorum ve o gaz orda çıkıyor rahatliyorum