Fnen Kızlar ya hiç isim bulamadık eşimle 2. Çocuğumuz erkek ismi bulmak bize artık zor geliyor ilkini cinsiyet belli olur olmaz düşündük ve Çınar koyduk bunda eşim geçen hafta Özgür olabilir dedi benimde çok içime sinmedi hah işte bu demedim yani çevremde kime söylediysem beğenmiyor anlayamadım ne benim ailem ne eşimin ailesi nede arkadaş çevremiz ay biri de güzel isim demedi 34. Hafta oldum resmen isim beni bunalttı kötü bir isim mi Özgür ya
Sermec27 Fnen benim ablamın ismi özgür unisex bir isim ama ben koymazdim bana hitap etmiyor beğeniyorsan koyabilirsin 🥰
sevcan_35 Fnen ilk çocuğumun ismi ayaz ikincisinide yiğit koyucaz ama ben asil ismini çok beğeniyorum fikir olsun
Bahar00 Fnen bizde tıpkı sizin gibi ne koysak diye şaştık kaldık ilkini daha cinsiyet belli değildi isim belliydi ikinci oğlumuz da öyle olmadı ama sonunda karar verdik ikinci oğlumuza alihan ismini koyucaz ilk oglumuzda Alparslan size de fikir olur belki.
elmaelmaelma Kötü değil ama artık pek kullanılmıyor, biraz demode bir isim gibi olmaya başladı. Ayaz, uras, poyraz, Kayra vs düşünebilirsiniz. Harf uyumu olsun derseniz çağan ya da çağrı olabilir.
Fnen elmaelmaelma bu isimleri de herkeste görüyorum şimdi o yüzden bilemiyorum çağan ı beğeniyorum ama söylemesi zor geliyor :(
Fnen sevcan_35 yiğit ismini çok seviyorum ama eşimin yeğeninin adı oda bebek zaten o yüzden koymak istemiyorum
Biranne_64 Bizimkinin cinsiyet belli değil ama erkek olurda yağız koyucaz ilk oğlumun adı yiğit uyumlu olsun diye ama kız ismi bulamadım kız olursa artık naparım bilmiyorum