Dilaraaaan Kizlar merhaba bat 8 ocak, 6 ocak kan verdim negatif çıktı , hala regl olmadım geç döllenme olabilir mi? Gec dollenmeyse eger kac gün geçince tekrardan kan tahlili yaptirayim ?
Ebbruc Dilaraaaan olabilir canım geç döllenme. Benim çok düzensizdir ben 18.günde silik görmüştüm. 25.42yle öğrenmiştim hamile olduğumu da 3 haftalık falandı öğrendiğimde de
Limonlukek21 Ebbruc regli gecikmenden sonra ilişki oldu mu ya benim de bat 8 hala olmadım kan negatif çıktı ihtimal var mı hala ilişki olsa
Rumusugur Benım bat 9 aralıktı sol kaşığımda ara ara ağırı oluyor acaba gebelik olabilir mi test yapmadım varsa bile bir kaç gün daha beklemek istiyorum heveslenmek istemiyorum
Rumusugur Ebbruc normalde adetim hiç gecikmez benim hani 1 gün anca geçen ay çok umutlandım ondan söz verdim en az 5 gün geciksin diye inşallah olumlu haber alırım 🥺🙏
Dilaraaaan Limonlukek21 bilemiyorum ki benim en son iliskim 5 ocakta oldu ne zaman cikar nasil cikar bilmiyorum cumartesi gidecegim kan verecegim
Ebbruc Limonlukek21 hiç hatırlamıyorum 2022 nisandan bahsediyorum çünkü , biz sadece 1 ay boyunca 2 günde bi ilişki denedik o şekilde hamile kaldım ben ama yanlış hatırlamıyosam pozitif görene kadar ilişki olmuştu