11-02- Gul-A 36. Haftada oldum ağrılarım vardı doktor açıklık varmı diye bakarken çatı muanesi de yaptı
Rayiha17 SumeyyeTpl doğru. Kemik yapına. Yumuşama varmı filan, çatın dar mı geniş mi muayne de belli oluyo canm
SumeyyeTpl Rayiha17 e afedersin ama bu nasıl acıtmıyor çok korkuyorum çatı muayenesinden ya cidden acımıyormu
Tinii_minii_mom Benim 34. Haftada sancım çok acaba nstde yine sancı çıkınca erkenden açıklığa bakar mı ki alttan bende korkuyorum şmdiden bakarda uyarırsa diye
Rayiha17 SumeyyeTpl acıyor illa ama, aman aman bi acısı olmuyo. Kendini kasarsan çok acır. Kasmaz ve kendni sıkmazsan okadar acısı olmaz. Ayağa kalkınca da hafif sızlıyo. 3-5 adımdan sonra toparlanıyosun. Korkulacak bişey değil 🙂
Rayiha17 Tinii_minii_mom aynı canım aynı. Parmakla yokluyor. Rahim ağzın yumuşak mı. Parmakla ölçüm yapıyolar zaten açıklığı da çatıyı da. En fazla 10 saniyede kaderin belli oluyo yani 😁
Tinii_minii_mom Rayiha17 hahah 10 saniye ise iyide önemli olan ilk giriş anıdır diye düşünüyorum gerçekten kasmamak lazım o da çok zordur🥹 inşallahh benim kontrolde 37-38lere falan kalırda erkenden yoklamaz beni doktor
Rayiha17 Tinii_minii_mom sancın normal çıkıyosa yoklamaz. Haftana göre fazla ve yüksek çıkıyosa erken doğum mu diye yoklar yani. Zaten parmağına jel sürüyo içeri itiyo az sağa az sola çeviriyo (kemik yapını kontrol ediyo) sonra çekip çıkarıyo.
Rayiha17 SumeyyeTpl kasma ve sıkma kendini. Hemen geçicek bitecek diye telkinde bulun içinden, bi bakmışsın bitmiş 🙂
Zekiye-clk Bende bugün olacam Allah izin verirse ve hem üşüttüm hem kanım çok düşük hemde gebelik alerjisi olmuşum dua edin bana hiç iyi değilim böyle nasıl doğum yaparım bilmiyorum 😔
Gul-A SumeyyeTpl bende üç parmakla girdi ya da iki ama tek degildi içeri dogru sokup bakıyor ama sanıyelık sokması çıkarması bir oldu
SumeyyeTpl Gul-A anladım saniyelik olması çok iyi öyle bir yazmıştı ki birisi sanki ta en dibe kadar götürüyor gibiydi
Gul-A eda9616 iki ya da üç parmakla girip çıkarıyor sanıyelık yanı en fazla 5 saniye sürdü bebeğin başı elime geliyor erken gelicek dedi . Erken derken yani 38 den sonra aslında 40. Haftaya kalmaz dedı