Pamukkokulum Kızlar düşük tehlokem var 1 haftadır kullanıyorum acaba ne kadar daha kullanacm zararı yokmu
asell13 Pamukkokulum bende 5 haftalıktan belli kullanıyorum doğuma kadarda devam 🤷♀️ Zararı yok aksine düşüğü önlüyor
mervemurat16 Pamukkokulum bende kullandım kanama veya tehlikelerde kullanılıyor bir zararı yok aksine rahmi kalınlaştırıyor düşük önleyici.Ben kanamam durmasına rağmen doktorumun tavsiyesi ile kutu bitene kadar kullandım.Kullanım süresini doktorunuz belirliyor
Pamukkokulum mervemurat16 kullandıktan kaç gun sonra kanamanız durdu bende doktora ne zaman gıdıp sorayım kararsızım 7 hqftalık oldum şuan 10 haftalıkken mı gıtsem yoksa 8 mı karrasızım
asell13 Pamukkokulum 34 haftaya kadar pruluton iğneyle progestana devam ediyorum canım benim kayıplarım çok bu benektede çok kanamalarım oldu o yüzden doğuma kadar aynen devam
mervemurat16 Pamukkokulum doktor demedimi şu zaman gel diye benim 12+5 de kanamam oldu 1 hafta sonra gel dedi doktor kanama yeri kapanmıştı 1 haftada 3 gündede lekeye dönmüştü zaten kanam olduğu gün iğnede vurulmuştum
Saribaloon Ben 12.haftamda başladım günde 2 tane vajinal yoldan alıyorum progestan şuan 33 haftadayim doktorum 34. Haftaya kadar kullanicaksin dedi benimde erken doğum riskim vardi
genc2kizannesi Bebek iki buçuk kilo olana kadar devam etmemi söyledi doktorum 2kiloyuz daha zararı yok faydası var