Kaktuscekirdegi 16 haftalıkken doktorum kontrolde erkek görüyorum ama %80 dedi bazen kordonu erkek üreme organı olarak görüyoruz diye ikilemde bıraktı aslında bakıldığında %80 de az bi dilim değil sonradan değişen oldu mu merak ediyorum🌸
rabisskocc Kaktuscekirdegi benim 10. Haftaya kadar erkek dendi hem keseden hem yerleşme şeklinden doktorumda çevremde, sonuç olarak şuan 25im 12. Hafta da kız dendi ilk detaylı da da bacakları hep açıktı normal ultrasonda da o pozisyonu bize verdiği için bizim daha değişmedi
Btlgndz Kaktuscekirdegi erkek denilip kız olarak değiştiğini duydum yani yanlış tahminde bulunulduğunu duydum çoğu kez kordonu pipi zannediyorlar ama %80 de az bi oran değil rabbim gönlündekini versşn🌼
Edaa01 Kaktuscekirdegi heralde erkek denilip kız cıkan var, ama kız denilip erkek cıkan oldumu merak ediyorum?
Yenianneforum Değişmez bence ama doktora bağlı tabi en son kaçıncı haftada baktı ultrason resmini at güzel tahmin yapanlar mevcut canım
Gokcee28 Edaa01 şuan 36+3 deyim bu zamana kadar gittiğim kontrollerde hep bacakları kapalı kalçası dönük ya da kıza benziyor dendi geçen hafta ki kontrolümde erkek dedi doktorum
turkan403 Kaktuscekirdegi 3aylikti %80erkek dedi sevndm filan ilk kıyafeti de aldık 5aylkti galiba kız buda yanilmşsiz dedi inanmdm iki yere da gitim nasl erkek demiş kız cinsyeti bariz dediler şuan 6aylik olucak yanımda 🤭🤭
Mayaaa34 Benim 14 de kiz dedi devletteki 18 de ozele gitmistim kordunu onune gelmis devletteki ultrasonda gozukmezdi dedi erkek dediler sonra devlette hep erkek dedi zaten pipi buyumustu gozukuyordu
Mutluluk71 Kaktuscekirdegi aynısı bankada dendi 13 haftalık erkeğe benzettim ama net değil dedi Kordon’da olabilir dedi ve bende beklemedeyim artık 2 hafta sonra bidaha bakacak
turkan403 Kaktuscekirdegi ewd kıza benziyo yinede zamanla ne gösterir bilmez Allah gönlünüze göre versin