Aynurkrm Kızlar bugün 31+2 olduk doktor kontrolüm vardı şeker yüklemede şekerim sınırda olduğu için diyet ve düzenli ölçümle ilerliyoduk çok şükür bebğimde önden gitme geriden gelme şeker kaynaklı bir sıkıntı yok doktorum kilosuda iyi önlem aldığımkz için dedi şekerden dolayı bebekler pof kilolu doğuyormuş sanırım bebeğim kilosu 1600 dedi sizlerin kaç kilo bu haftada iyi mi sanki az gibi geldi bana şekerden dolayo düzenli muz vesaire de yiyemiyorum bebeğe nasıl şeker yükseltmeden kilonaldırabilirim 😏
naneliseker_ Aynurkrm kilosu gelişime göre normal ve gerilime yoksa dert etmeyin bence. Bende seker var deneme yanılma yöntemi ile neyim çıkarmayacağını ölçerek bakıyorum. Muz yükseltmedi mesela sekerimi :)
Evremoz Aynurkrm En son gittigimde doktorum 31 hafta ile uyumlu ve boyu kilosu ile orantili dedi cihaz 1730 gr ölçtü. 30+5 yaş diyordu
Yakut16 Aynurkrm kefir kaşar peyniri çok kilo yapiyor ceviz badem süt gece uyumadim önce iç fındık kaju bunlar bebeğe çok kilo yapar üzülme daha var doğuma o zaman kadar alır daha bebeğin kılo önemli olan sağlıklı olması
Aynurkrm 071018 süt sabah akşam bir bardak tüketiyorum kefire de başlayacağım tadını hiç beğenmiyorum 3.5 yaşındaki kızım hep muzlusunu içiyor sade mi almalıyım muzlu mu acaba
naneliseker_ Aynurkrm haa denediz yükseltti ise bilemem. Ama genetik de olabilir bende muz yiyorum ama kilolu değil:)
Aynurkrm Yakut16 evet önemli olan sağlık ama ilk kızım 37 haftads yani 36+6 da 2610 doğru şişlik gidince 2500 a düştü sabahları mutlaka süt ve kaşar peyniri tüketiyorum ama kefire de başlıyacağım ceviz sabahları kahvaltı edene kadar 2 3 tane iç yiyorum inşallah son haftalar iyice toparlarız
Enu1004 Kefir ve avakado🤌🏻 ben sabahları avakado üzerine yumurta yedim günde de 1 bardak kefir içtim. Şekerim vs çok iyiydi hatta ödemim bile çok az oldu. Bebeğimin gelişimi de çok güzel
skrbsrl Aynurkrm protein kaynakları bebeğe, karbonhidrat kaynakları anneye kilo aldırır:) siz dengeli beslenin gerisi gelir.benim de gebelik şekerim var 2 hafta önde hemen hemen bebeğim, 31+3de kilosu 1950 gram dedi doktorum biraz sisko 😄