Dmrc5234- Ebbruc 4 gün var ağrım var yumurtlama doneminden beri beyaz akintim geçmiyor ondan emin olamadim
Ebbruc Dmrc5234- bazen başka etkenler de etkili oluyo canım böyle şeylere, moralini bozma bekle biraz daha öyle test yap. Üzme kendini, hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
EceNaz26 Dmrc5234- bende göremedim ama üzülmek yok daha regline var geç döllenme olabilir. Eğer yoksa da Rabbimin vardır bildiği bi zamanı
Dmrc5234- EceNaz26 belki de geç dollenmedir dediğiniz gibi yumurtlamadan beri akintim kesilmiyor az da gelmiyor bayağa geliyor kasiklarimda ağrı da var belimdeemin olamadım acaba gebe miyim diye ilk defa böyle yumurtlamdan beri akintim kesilmeden geliyor
Ayselcnt Son gebeliğimde 12. Günde yapmıştım çıkmamıştı.. 3 gün sonra tekrar yaptım silik çıkmıştı.. regli günüde tekrarlayın olmazsanız.. inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı gebeliğiniz olur..💙
EceNaz26 Dmrc5234- vücudundaki ağriları diğer olayları belirtiye yorma kendini rahat bırak düşündükçe belirti buluyosun çünkü kaç ay kendime oyle eziyet etmiştim inşallah görücen regl zamanında çifti 😊