Yakut16 Kizlar sezeryan sonra süt hemen gelır mı herkes çok korkuttu benı hemen gelmez bebek aç kalır dedıler süt gelmesı için neler yenmelı
Esenha Yakut16 hormonal bisey ablamda hemen geldi. Bebeginizle temas etmek tentene kokusunu cekmek gozlerine bakmak memeye erkek taragiyla masaj yapmak stres yapmamak hormonu tetikleyebilir prolaktin hormonu arttikca sut salgilaniyor hamilelikte bile olusmaya basliyor sut goguslerde ama gelisi bebeginizi kabullenmeniz ona olan duygudurumunuza bagli birazda
Esenha Yakut16 basinizda sizi strese sokan geren cocugunuza bu duygulari yasamaniza engel olacak birileri olursa belki daha zorlanabilirsiniz yalniz kalmaniz bebeginizle, sessizlik, gogsunuzun ve bebegin usutunun acik olmasi direk temas halinde olmak sutu getirecektir
Yaprakdokumuseverr Yakut16 Benim doğumdan önce gelmişti doğurduğum gibi de emzirdim şükür. Herkesin bir olmuyo stres yapmayın
umaydurununannesi Yakut16 benım 3. Gunu tam anlamıyla geldı o yuzden bu sefer temkımlı olup mamayla gıdıcem ebeler hep aa sutun gelıyo dedı geldıgı 2 3 damla bısıdı aksam seker dustu bebegımın
Mozasir Benim üçüncü günde gelmişti sütüm , sütünüz gelene kadar şırınga ile mama verebilirsiniz demişti dr. Bebek beslenmezse sarılık olma riski oluyor o yüzden ben sütüm gelene kadar kullandım mama
hifabostanci Bende sezaryen doğum yapmıştım. Manuel el pompası çok işime yaradı.. ameliyattan 8 saat sonra sütüm gelmişti. Tabi çok kez sağım yaparak pompa ile.. sizde bulundurun cok pahalı bir şey değil. Tum yakinlarimin da böyle sütü erken geldi.. 😊
elmaelmaelma Yeme içmeyle alakası yok. Bünyesel bişey. Bebek aç kalmaz, süt gelmezse mama başlıyorlar hastanede.
Kediannesi1 Yakut16 acil sezaryene alındım 32. Haftada bulantılı bir hamilelik geçirdiğim için önceki 3 gün karnım açtı sezaryenden sonra da 6 saat bir şey yiyip içmedim ilk sağımımda gelmedi 2. Sağımımda geldi sütüm su bile içmemişken yani hiç dert etmeyin kendinize o süt geliyor bol bol emzirin şüpheye düşerseniz sağın benim bebeklerim yoğun bakımda diye sağdım bu arada bebeklerimi bırakın kucağıma almayı görmemiştim bile