1palyaco Kız bebeğin hareketlerini daha erken hissedermiş anne böyle birşeyin doğruluk payı nedir? Cinsiyetiniz ne, ne zaman hissettiniz?
emelldemir 1palyaco 12 haftalıkken kız demişti doktor 16 haftalıkta tekrar randevm eğer değişmezse kız şimdilik , daha çok minik bir kere hissettim rahimin üzerinde küçük yumruk kadar birsey kıpırdadı sanki
Lavinia96 1palyaco valla bilmiyorum 14+2 deyim dün akşam böyle sanki balık kayması gibi bi şey hissettim çok garipti ama ne olduğunu anlamadım. Pıt pıt atmalar ara ara oluyor ama bu çok tuhaf geldi. 🥲🤷♀️
tgbmerve 1palyaco erkek demişlerdi bana da hareketi çabuk hissedilir diye. 15+2 yım 3 kere hissettim ama hergun değil ve dinlenmede hissedeyirum derinden birşey kayar gibi bazende pıt pıt birşey vurur gibi oluyor
1palyaco Lavinia96 ay ben bi ara damar atması gibi hissettim ama o gerçekten damar atması olabilirmiş 😁 inşallah bende yakında hissederim bebeğimi sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🌸
1palyaco Lavinia96 henüz değil 😁 cuma günü randevum 14+4 olmuş oluyoruz bakalım inşallah öğrenirim 😍 sende öğrenemedin sanırım .
baab1 1palyaco ilk gebeligimde oğlumda 16. Haftada hissettim ki o zaman daha zayıftım. Bu sefer 13. Haftada hissettim kız bebiş nasipse 🌸🌸