nis0701 Kader5665 27+5 iz biz 2 gün önce devlette gittiğim doktor karın çevresi 1 hafta geride gebelik şekerin var önceki hamilelikte tansiyon öykün var 2haftada bır takip olmalısın kilo alımı geride kalırsa perinatologa gitmelisin dedi. 1 hafta geride olmasıyla bu kadar panik konuşması beni baya korkuttu bugün özeldeki doktorumdan randevu aldım inşallah güzel şeyler söyler.
Kader5665 nis0701 bazen tek bir doktora bağlı kalmamak lazım gerçekten şuan gittiğim devlette cihazlar eski yani bozuktu yeni yaptırmışlar düşün devlet biraz sıkıntılı oluyor doktoruda bulmak zor oluyor
haticeflz Benimde karın bölgesi 1 hafta gerideydi bol bol yumurta, muz, balık ve ceviz yedim şuan tam haftasında gidiyor
Aliefezeyno Edaa1334 merhaba benim de bir hafta gerilik var bende dün gittim 31 hafta 2 günluk ama 30 hafta ile uyumlu morelim bozuldu doktor böyle devam ederse erken alırız dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi ne yiyeyim siz nasıl toparlqdiniz
nis0701 Kader5665 kesinlikle öyle bugün gittiğimiz doktor haftasına göre güzel dedi. Bı doktorun sorun olarak gördüğüne başkası çok normal diyo kime neye inanacagimizi da şaşırdık artık. Her doktor her hastaya iyi gelmiyor malesef
Arzuanne nis0701 bana da 34 de bir hafta gerilik dedi ama 2150 normal aslında ne bilim korkuttu beni sabah akşam yemek yiyorum stres yaptım erken doğum hikayesi okuyorum
nis0701 Arzuanne ben de öyleyim gerçekten aklımda bı dünya düşünce daha çok küçük ya doğması gerekirse diye. Aynı doktor 12-8 tansiyonu da yüksek buldu mesela idrarda protein var mı bakmalıyız sık takip olmalısın filan dedi. Bazı doktorlar fazla panik biz zaten sağlıklı düşünemiyoruz hastayla konuşmanın da eğitimini almalılar fazladan strese hiç ihtiyacımız yok
Seher1616 Benim 10 gün civarıydı karın çevresi geriliği perinatolojiden gittim 3 hafta olmuş bu seferde yakın takibe aldı doktor bidaha gidicem nst ye falan tam 33 haftalığım ama bebek küçük dedi 37 ye kadar gitmesi lazımmış bu şekilde kan akışı gitmiyormuş sanırım benden benimde aşırı bozuk moralim nasıl olucak neden böyle çok üzülüyorum ilk gebeliğim 😔
Tinii_minii_mom Bendede öyle kızlar 32de gidince öğrendim 2 hafta gerilik vardı 33te 10 güne düştü 34de 14 güne tekrar çıktı. Doktor arttık dedi minyon bu fazla kilolu beklemiyorz zatn 2700-2800 falan dedi. Tabi inşallah 38-39ları görürse inşallah hepsi görürde kilo alırlar