CicekMm Hanımlar 36 haftalik oldum. 2,5 kilo bebeğim. Doktor az dedi. Siz de durumlar nasil. Az mi sizce de
scucer CicekMm Bebege kilo aldıran besinlere ağırlık ver bu hafta zaten hemen toparlanır Allahin izniyle kabak cekirdegi,muz,kasar falan yemeye calis. Bir de doktor decavit gibi bi takviye verdiyse duzenli kullan canim
mervemurat16 CicekMm 36+2 oldum 2.500 kilomuz geçen hafta 2200 dü kilo aldığı için sevindim ben minyon zaten bebek geriden geliyor doktor ailede varmı dedi ben 2700 doğmuşum bence dert etmeyin.Genetik bir durum kilo
tgbmerve CicekMm herşey yolunda ise bebeğin 2600 ude geçerse kilosu korkmayın , iki haftada da o kiloyu alır, bebeğe kilo yapan besinler var onlardan yiyin korkmayin
CicekMm scucer decaviti 4-5 ay boyunca kullandim. Son 2 aydir omega 3 yazdi doktor onu kullanıyorum. Adi pregnom. Bende doktor oyle deyince bir fikirlerinizi almak istedim
Haticengin17 Her cocuk ayni olmak zorunda değil onu diyen doktoru cok merak ettim dogrusu ort. 2500 ustu dunya standartlarinda normal kabul edilirken