Kloroform Yusufayazin__annesi internette hesaplama sayfaları var ordan hesaplanıyor. İnsülin değeri ile glukoz değeri çarpılıp 405e bölünüyor.
Yusufayazin__annesi Kloroform anladım canm baktım evet galiba unsilin direncim var acaba ilaç iğne mi verir
Yusufayazin__annesi Lutulut zaten gostericem bir sonucum daha var ben de burda sordum cunku çok böyle olan oluyor
Kloroform Yusufayazin__annesi bazen şeker ilacı verebiliyor dr direnç kırılana kadar. Ama ben mesela diyetle üstesinden geldim bir dönem. 0.6ya kadar düşmüştü insülin direncim. Tamamen druna bağlı.
Bbk88 Yusufayazin__annesi bir ara 73 çıktı demissiniz ya onu dedim benim de yüksek şeker kesinliklenyasak ve bol bol yürüyüş
Kloroform Yusufayazin__annesi benim drum engel olduğunu yani zorlaştırdığını söyledi. Ben drumun tedavisiyle hamile kaldım çok şükür. Drum beslenmemi düzenledi, 12 kilo verdim. Hergün aksatmadan yürüyüş yaptım. Takviyeler kullandım.
Kloroform Yusufayazin__annesi tahlil sonucuna göre verdi ama ben baya fazla takviye kullandım. Mg, d vit., iyot, probiyotik, aromatik yağlar, multivitaminler falan. Çoktu yani. Ama en önemlisi beslenme ve hareket 👍🏽