ulkuerdogann 30+5 olduk 2 yaşında oğlum var ikisici sezeryan olacak erken alırlar diyorlar kaç hafta olunca gün verilir bilgisi olan var mı
belmayamac ulkuerdogann Benim de 31+0 bugün. Sancın olmazsa 38 ya da 39.haftada alırız dedi doktorum ama tam gün daha vermedi onu 36.haftada falan belirleyecekmiş. Oğlum da 16 aylık şu an, o da sezaryendi.
Sedefkitir12- ulkuerdogann benim de ilki sezeryan suan 28 haftalığız bizde bende 38 39 alır diye düşünüyorum
MadameNoire ulkuerdogann vallah bu hamileligin durumuna bağlı bacım kesin şu zaman denemez ki kiminin suyu fazla veya az olur erken tarih alırlar bu doktorun karar vereceği bi durum .
ulkuerdogann Sedefkitir12- soruyorum doktor a doğumla alakalı şu zaman diye de bişey demiyor ben zamanı gelince söylerim diyor 😬
Sedefkitir12- ulkuerdogann benim ilk kızım 2 nisan da doğdu şimdi ikinci kızım 3 nisana denk geliyo normal de ama martta alır diye düşünüyorum beklesek diye sordum 2 nisan da alsak onu da diye normal doğum eylemin başlamazsa ben beklerim dedi ama bakalım 🥰
Yenianne7 ulkuerdogann Yani zannetmiyorum bir sorun sıkıntı yoksa neden önce olsun ki, ne kadar çok içinizde kalırsa o kadar iyi 😅
genc2kizannesi ulkuerdogann ben 32 haftaligim 38de alicam dedi 2.sezeryanda 38.haftada alıyormuş, her doktor aynı olmayabiliyor kimisi 39haftaya kadar bekliyor
MadameNoire ulkuerdogann demek ki şu anlık acil bi durum yok ki tarih vermiyor canım olsa zaten hemen tarih verir..
Esenha 34 den sonra her hafta cagiriyo nst bakiyo ona gore karar veriyo basta 39+6 da alirim demisti simdi zamanla bakicaz dedi
ParodiMom Doktorum bana on gün kadar önce alırız ama Mart başında yine konuşuruz dedi 38 den fazla beklemeyen niyetim yok valla al diycem ay artık dayanamıyorum