Umut5135 Adet sancısı gibi ağrılarınız oluyor mu sürekli uyku bastırıyormu neler yaşıyorsunuz kızlar sohbet edelim biraz
gayebayrktr Umut5135 cooook fazla uykum oluyor ve adet sancisi gibi agri asiri olmasa da bel agrisi cok oluyor 🙈 olsun ama yavrularimiz saglikli sekilde buyumeye devam etsin de biz cekeriz 🐣
1sila Umut5135 ayakta uyuyorum diyebilirim sabah bulantıları başladı yeni yeni kasıklarda sa hafif sancılar oluyor yerleşme sancısıymış onlar sağlıkla kucağımıza alırı inşallah
mom-2024 Umut5135 6.haftadayım hala o kasık ağrıları devam ediyor benim. Uyku çok değilde halsizlik var canım
Yildiz_20 Umut5135 🙋🏻♀️bugün tam 5 hafda olduk uykusuzluk bu gün başladı mide bulantım ne zamandır var her şey normal ağrım falan yok amma dokdorum fazla mikrobun var dedi düşecek bebek😔
Umut5135 gayebayrktr aynen öyle sağlıkla alalım minnoşlarımızı kucağımıza benim ikinci gebiliğim ilkte hiç uyku hali yoktu ama diğer belirtiler vardı yine
Umut5135 1sila ben bugün akşama kadar uyudum diyebilirim yatsam hala uyurum ama yemek yapmam lazım 3 gündür sabah bulantısı bende de varb
1sila Umut5135 yatıyorum uyumasam bile kalkamıyorum yattığım yerden iştahım sıfırlandı ama mecbur yemem lazım güçsüz düşüyorum birde grip olmuşum berbat durumdayım
Umut5135 mom-2024 Bu kramplar ilk gebelikte daha yoğun olur dediler ama benim 2. Yine aynı kramplar var belimden saplanan bir ağrı var hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Umut5135 Yildiz_20 aaa neden öyle kesin öyle konuşmuş yaa kıyamam hiç canını sıkma kanaman lekelenmen yoksa
mom-2024 Umut5135 benim ilk hamileliğim doktora sordum eğer kanaman yoksa ağrılar normal dedi rahim büyüdüğü için. Sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah 🙏