Mamacitaa5 Artık 1 ay sonra resmen gün sayıcam diyebiliriz çok heyecanlıyım ne zaman doğacak belli değil ama sağlıkla gelsin tek isteğim her şeyi hazır sizler ne durumdasınız nasıl gidiyor 😄💐🥳
Edaa01 Mamacitaa5 az bir zaman kalmış hayırlısınla gelsin bebişiniz 🥰 inşallah bizde o günleri görürüz yaz bebişi bizimki🥰
ravzae Mamacitaa5 benimde 66 ama o kadar sürmez diye tahmin ediyorum hep tabii bu bebişlere belli olmaz hala da hiç birşeyim hazır değil haftaya kontrolüm var oradan çıktıktan sonra çantamı hazırlamayı düşünüyorum inşallah Allah’ın izniyle 🤲🏽😇
Ymr06 Mamacitaa5 bizimde son 70 ama sezaryen olacak yani 60-63 felan inşallah, çok heyecanlanıyorum 🤲🏻🤩
Mamacitaa5 Edaa01 sizde o günlere hayırlısıyla gelirsiniz zaman çok çabuk geçiyor bazen hemen doğsun istiyorum bazen de zaman yavaş geçsinde doyayım hamileliğime diye düşünüyorum 😅 sizde sağlıkla kavuşun 🎀
Mamacitaa5 ravzae Evet bende diyorum oğlum 40. Haftada doğdu iki numara geliyor şimdi ama erken olacakmış gibi hissediyorum ama dua da ediyorum hayırlısıyla 36. Haftayı atlatırsak ondan sonra istediği zaman gelebilir hayırlısıyla tabi 😅🤲⏳🤰🏻
Edaa01 Mamacitaa5 çok teşekkür ederim doğru diyorsunuz🥰 2 ci bebişiniz cinsiyeti ne bu arada sanırım bi oğlunuz var allah bağışlasın💙
Faide2147 Mamacitaa5 bizde 69 günümüz. Var daha bende hiçbişi almamışım hazırlamamışım nasipse bu ay sonu hepsini tamamlayıp şubatta hepsini hallederim inşallah
Canan-dilan Benmde son 63 fakat seseryan olacak sizde gün verildi mi arkdşlar tahmini olarak bir akslik olmazsa bana 23 Mart dedi
ravzae Canan-dilan nasıl hem sezeryan hem 63. Benim bile 66 ama tahmini doğum tarihi bile tam günü 14 Mart
Canan-dilan ravzae ya bende anlamadm gerçi bana bu tarihi veren sağlık ocagıydo kadın doğum değildi haftaya kadın doğuma gittigmde sorcam işte bana da verdiği tarih çok benm hesaplarımla uyuşmadığı için sormak istedim burda
LamiyaCetinkaya Mamacitaa5 son 44, 33+5❤️ Bugün kayınvalidem deterjan almış artık yıka bebeğin eşyalarını doğuracaksın diye 😂
Mamacitaa5 LamiyaCetinkaya valla benim 29. Haftada hazırdı her şeyim 😅 git gide ağırlaşıyorum diye erken yaptım şimdi her şeyi hazır hayırlısıyla kendisini bekliyoruz 🤰🏻😅
Mamacitaa5 LamiyaCetinkaya erken yapmakta fayda var ilk bebeğiniz değilse benim ikinci olduğundan zor yetişiyorum yavaş yavaş hallettim çok şükür 😅🤲🏻 ilk hamilelik altın çağ gibi bişeymiş ikici olunca fark ettim