Blackatlas Kızlar 30 derecede yıkamam gerektiğini anladım da, mesela hızlı programda 30 dereceyi 30 dk da yıkıyor. Diğer uzun programlarda mı 30 derece yıkayayım ? hangisini seçeyim 30′a ayarlayayım şaşırdım vallahi. fotoğraf ekliyorum;
Enu1004 Blackatlas ben kendi makinemin hassas programın 30 derecesinde yıkamıştım. 1 saat sürüyor bendeki program. Sizdeki elde yıkamayla belki yıkabilirsiniz iyice durulansın derseniz
Evremoz Blackatlas Ben gömlek perde yi tercih ederdim. Hassas yıkamaya en yakın döndürme sistemi ona ait ve ısısı da ideal. Bende de bebek programı yok o sebeple yıpratmasın diye hassas olanı seçiyorum. Ya da elde yıkama yünlü seçeneği de olabilir. Elde yikaniyor gibi az çevirip daha çok sabunlu suda beklet şeklinde hassas yıkar. Hangisinde süre daha az ise onu seçersiniz.
Blackatlas Ys20 En mantıklısı bu sanırım ya, eğer uzun yıkamaya gerek falan yoksa.. deviri kaça ayarlıyorsunuz?
Ys20 Blackatlas devir aynı 1000 de kaliyo değiştirmiyorum zarar vermiyo kiristirmiyo çünkü deviri dusurursen yıkama surende düşer ama biraz daha ıslak kalir