birmeleginannesi_ internette karnim ağrıyor yazdiginizda sebepler içinde kanserden tümöre kiste hepsi çıkıyor. Yediğim hiçbir seye pimpiriklenmiyorum o zaman hastalık hastasi olurum. Bi kere bebeğin yaşayacağı varsa yaşar ama nasibi yoksa ne yaparsam yapayim elimden bir sey gelmez onu biliyorum. Sucuk seviyorum ve pişirip yiyorum ama salam sosis in içeriğinin ne kadar kötü oldugunu bildigim için yemiyorum. Cipslerin ayni yağda kaç kere kizartildigini biliyorum ve almıyorum. Zaten saglikciyim ve doğru beslenmenin minimum karbonhidrat, maximum protein olduğunu, çerezlerin faydalı oldugunu. Meyvelerin bile şeker içerdiği icin asiriya kacmamam gerektiğini, hazir meyve sularinin faydasiz oldugunu, gazlı içecekler in zararli oldugu, market dondurmalarinin krem şanti den başka bisi olmadigini, kahve ve çayın kafein icerdigi için sınırlı içilmesi gerektigini , hazir hamur işlerinin margarin dolu olduğunu. Evde kullanilan kizartma yaginin 2 den fazla kullanilmamasi yoksa margarine dönmeye basladigini… bunları bilmeyen kimse yoktur bence. Hepsine dikkat edildiginde kendinizi zaten sağlıklı hissediyorsunuz. Şu da bir gerçek ki pazarda markette satilan bütün meyve ve sebzeler mutlaka hormon ve zirai ilaç içeriyor. Tavuklar antibiyotik kullaniyorlar ,hormon aliyorlar ,inekler de ayni şekilde. Arilara şekerli su veriyorlar Yumurta et süt bal bunlarin hepsi nasibini aliyor. Ne kadar kacarsak kacalim aslında zaten sağlıksız yiyoruz. 🤷🏼♀️