Merved- Kızlar sizce ekstra puset ortusu ve minderi takım olarak satiliyor kullanılmalı mı acaba ben kullanmaya gerek yok diye duydum ama kullananlar belki söyler diye düşündüm
Busraabtb Merved- pusetimde vardı zaten kendine ait minderi almadım ekstra. Puset örtüsüde bana gereksiz geliyo onun yerine müslin battaniye örtüyorum çokta güzel iş görüyo yani
ardaada Merved- Ben takım almıştım ancak açıkçası minderini pek kullanmadım ama ocakta doğduğu için örtüsünü çok kullandım soğuk ve rüzgarı kesmesi için
beyzzsenturkk Merved- yazın gereksiz örtü ama kışın kullanışlı olur ama minder gereksiz tabi ki pusetin minderi yeterli
Gozdecaner Merved- pusetin içine çocuğu koyunca iki büklüm oluyor diye korkan anneler oluyor bazen ama o zaten bebeğin yapısına göre yapılmış oluyor ekstra minder duruş bozukluğuna sebep oluyor örtüsü zaten sürekli açılıp uçuşuyor muslin bir örtü veya battaniyede aynı işlevi görür boşa para diye düşünüyorum
Birikii Hayır gerek yok ve önerilmiyor zaten puset minderi almıştım ikizlerime ve hastaneye de öyle götürmüştüm doktor minderi çıkarttı bunu kullanma dedi öylece duruyor hiç kullanmadım. Örtüde size kalmış normal battaniye örtüyordum ben dışarı çıktığımızda