Ayseumut mrv2505 bnde 15 haftalıkken öğrenmiştım kız bnm de detaylıdada kız dedıler ben alısverıs ııcn detaylıyı bekledım ne olur ne olmaz dıye 🙈
Serendipity16 mrv2505 benim doktorum 14. Haftada kesin erkek dedi ondan sonra hiç değişmedi 21. Haftama girdim bir sürü farklı doktora da gittim devlette falan hatta bende bariz gördüm ultrason da tabi en kesin detaylı da belli olur ☺️
Sekerrr mrv2505 13 haftada kıza benziyor dedi 17 de ben sormadan direk kız bebek dedi hatta üste üste sordum kesin kızmı diye evet%90 hatta%100 kız diyebilirim dedi ben yine detaylıyı bekliyorum ama ufak tefek ağız bezi müslim falan aldım
mor_menekse teacher-mom21 12 .hafta da belli oluyor dimi kuzum.bende 12. Haftamda gideceğim.2 hafta sonra 😍
Nurkhramn1234 mrv2505 Bazi doktorlar c8nsiyeti söylüyorlar ama yanlış çıktığı da oluyor o yuzden son aylara doğru alışveriş yapmak daha iyi oluyo
mrv2505 Nunu20 Nurkhramn1234 valla baya baktı ya bacak arası bomboştu erkek olsa çıkıntı olurdu baya baya baktı doktor ama 🤣
Nunu20 mrv2505 hem kız çocuk hem erkek çocuk giye bileceyi biseyler al simdilik hevesini alirsin bende öyle yaptim çunku 🤣😁
Nurkhramn1234 mrv2505 Benim ilk cocuguma da kiz demislerdi sonradan erkek oldugu meydana cikti bide her doktor bir degil tabiki
susaMom_ mrv2505 12. Hafta da net bir şey diyemem ama tahmin edersem kıza benziyor demişti 15. Haftamdayım şimdi haftaya kontrolde tam olarak ogrenicez insallah