tatlibebegim_ _Tazeanne evet o arada aldırabilir yakınlardaki eczaneden falan bana son kontrolümde kağıda yazdı 75 gramlık diye
seerappp Temmuzmucizesi26 bende cumartesi şeker yüklemesi yaptırdım fakat günden güne değişiklik gösteriyor hareketleri Geçen haftalarda daha az hareket ediyordu geçen gün çok fazla bugün az değişkenlik gösteriyor
Temmuzmucizesi26 seerappp evet her gün bir olmuyor ama işte insan her zaman hareket etsin diye bekliyor hareket ettikçe o kadar mutlu oluyorum ki🥲
Temmuzmucizesi26 tatlibebegim_ evet yakınlarda var eczane artık öyle yaparım ben direk kan alma yerinden verirler içerim diye düşünmüştüm dışarıdan alındığını bilmiyordum teşekkür ederim
tatlibebegim_ Temmuzmucizesi26 ama bazı şehirlerde de ordan veriyolarmış her şehire göre değişiyor heralde sorarsın ilk doktoruna
Havvakc Temmuzmucizesi26 23+4 üm ve hiç bir zaman hareketlerini saymadım sadece o gün hareket etti mi ona bakarım. Bilmiyorum biraz sakin olun bu kadar ince düşünüp stres olmak iyi değil.
birLinaannesi Temmuzmucizesi26 22. Haftadayız akşamları olunca yerinde duramıyor sağ olsun fıtı fıtı 😂 gündüz pek hissetmiyorum ama akşam olunca aman aman..🙈
Temmuzmucizesi26 Humeyranin tetanoz olmuştuö ondan sonra yavaşlamıştı şu an çok şükür hareketlendi yine aynısı gibi