Semre1407 elisa38 bebeğim için aldım çok çamaşırı olur ve kurutması zor olur diye altus marka kullanıyorum gayet memnunum
Birminikannesi1 elisa38 ben 3 yıldır Vestel kullanıyorum aşırı da memnunum hiçbir şekilde çekme de yapmıyor bebek kiyafetlerini de ona atıyorum kıyafetlerde ki tozları da topluyor imkanı olan kesinlikle almalı
elisa38 Birminikannesi1 hangi model aldınız ben çamaşır makimasinin üstüne koymayı düşünüyorum makina bosch
Pamuk5 Hoover marka 10 kg aldım uygulaması var wifi/bt ile bağlanıp telefondan program seçebiliyorum çok rahat kullanımı var
ey_ber elisa38 ben profilo kullanıyorum aşırı memnunum valla çekme falan hiç olmadı yumuşacık çıkıyor çamaşırlar 1 saatte kuruyor büyük kolaylık
mor_menekse elisa38 Hoover aldım çok memnunum. Keşke ilk evlendiğim zamanlarda alsaydım. Heleki çocuktan sonra gerçekten ihtiyaç
Semoski Arçelik 8 kg var bende. Ama bir türlü bilemiyorum ilk defa yıkadığım kıyafetleri atsam mı atmasan mı çeker diye korkuyorum
Mvidiyebiri Geçen sene altus marka aldım. Hiç çekme yaşamadım, çamaşırlarımda incelme olmadı. Bizim sitede çamaşır asmak yasak salonda çamaşır kurutmaktan perişan oluyordum inanılmaz memnunum
Hilalll02 elisa38 Arçelik 10 kg olanı kullanıyorum çok memnunum daha hiç sıkıntı yaşamadım çekme küçülme vs gibi
Mvidiyebiri elisa38 altus al 81 lc 8 kg A çamaşır kurutma diye geçiyor. Hatta trendyoldan aldım. Hoover ile kıyasladığımda bir çok özelliği daha iyiydi