Htcasl Kızlar ilk gebeliğim 1 kaç hafta sonra çatı muayenem var ve çok korkuyorum gece gündüz aklımdan çıkmıyor
Ebrulikiz Htcasl boşuna stres yapmışım diye pişman olacaksın muayeneden sonra şimdiden rahat ol çünkü hiç acı falan olmuyor
Dugus1996 Htcasl gerçekten korkunç muydu çatı muayenesi benim de olcucak canım çok kıymetli çok korkuyorum
Htcasl Dugus1996 benim daha çatı muayeneme zaman var ama kafaya çok takıyorum canm belki korktuğumuz kadar yoktur ama hiç aklımdan çıkmıyo
hasancihatinannesi Hic korkulacak biseyisi yok sadece kendini sıkma hicbisey hissetmiyosun zaten eldivenin uzerinden jel suruyolar hissetmiyosun bile
drk123 Haftaya 37 haftalık olucam çatı muayenem var. Aslında bilmediğim için sanırım hiç korkmuyorum aksine bir an önce yapılsın istiyorum çünkü merak ediyorum uygun mu doğum için diye. Amaa çatı muayenesiyle ilgili o kadar başlık açılıyorki acaba korkmalı mıyım diye düşünmeye başladım 😅
Yesimustafa Çok uzun süren bisi değil alttan muayene kendini kasma yeter Çatı muayeneme bi kaç haftam var ama tehlikem olduğu için geçen muayene oldum kasma yeter