Umudumsun098 Bugün adetimin 4 günü öylesine ov. Testi yaptım bu sekil cikti Daha erken degilmi yumurtlama icin 1 saat öncesi sıvı almıştım . Bu testler çok iyi diye almıştım
nnurergun_1103 Umudumsun098 bu test sayesinde yumurtlamayı yakaladım ve hamileyim öncelikle Allah sana da nasip etsin ama yumurtlamayı doğru gösteriyor benimde geç yumurtlama olmuştu bence değerlendirin bu günü 😂☺️
Umudumsun098 nnurergun_1103 yok ben adet oldum bugun adetimin 4 günü yani leke olark az geldi bugün bitti gibi yani Bu kadar erken olurmiki
Cankuss35 Umudumsun098 bu kadar erken olmaz ve zaten regl bitmeden ovülasyona başlanmaz yanlış sonuç alırsınız . Regliniz bitsin bi kaç gün geçsin ondan sonra yapmaya başlayın
Sevvalll42 Umudumsun098 ovülasyon gününüz değilki zaten iki çizgi hep çıkar ama koyu olursa ovulasyon gününüz demektir
nnurergun_1103 Umudumsun098 bende adetinizin bitiminin 4.gunu sandım bilemedim şimdi adetliyken hiç yapmadım bu testi 🤔
Mercan_35 Cankuss35 hayır aksine hemen regli bitimi yumurtlama olabiliyor Ben ve birçok kişide gördüm.