Mlk2304_ Bu haftadan sonra bebek döner mi acaba , dönmezse sezeryan gözüküyor. Normal doğum da , sezeryanda korkutuyor beni ilk doğumum olacak 😁 sizin kaçıncı haftadan itibaren döndü
Aysee1123 Mlk2304_ Bebek bu belli olmaz. Benim kızım 35 le 38 arası bile 3 kere yer değiştirdi. Hiç belli olmuyor 😊
basinci- Mlk2304_ 35+6 benimde bebeğim hala dönmedi ve doktorumla riskleri görüştükten sonra sezaryene karar verdik ayın 18inde tarih belirleyecez. Son ana kadar dönebiliyormuş bebekler ama büyüdükçe dediğim gibi risk aratabiliyorum
Merved- Mlk2304_ Geçen hafta 37haftaydi dönmemişti bu hafta 38im yarin kontrolum var donmediyse sezaryen tarihi verecek doktorum 🤷🏼♀️😀 yapacak birsey yok saglikli olsun da
nurmk Bende merakla bekliyorum 35. Hafta benimde dönmemişti daha. Kasıklarımda hep hissediyorum sanırım hala dönmedi
Mlk2304_ basinci- evet bana da doktorum riskleri anlattı tek tek o yüzden , bende merakla bekliyorum döner mi dönmez mi diye. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah , sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🌸
basinci- nurmk yani şöyle bebek artık iyice büyüyeceği için dönme esnasında kordon dolanması oluşabilirmiş boynuna onun harici dönmeden doğum başlarsa Allah korusun çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkarmış ama bunlar illa olacak değilmiş sadece risklermiş ama kimsede bu riskleri göze alıp beklemek istemez diye düşünüyorum
Mlk2304_ basinci- kordon dolanması , kordon sarkması , suyun gelmesi , plesantanın ayrılması gibi durumlar söz konusu olabilirmiş bana da bu tarz risklerden bahsetti. Ama tabi ki dönedebilir dönmeyedebilir. Önemli olan sağlıklı olmamız 🌸
nurmk basinci- Anladım Allah korusun öyle riskler olmasın sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah. Zaten ben normal doğum diye direten biri değilim. Haftaya gittiğimde benimde belli olur.
Eddaa57 Mlk2304_ benimki 30 haftadan itibaren baş aşağı duruyodu şuan 33+4 hala öyle ama ben yinede sezeryan istiyorum 🫣😁
Mlk2304_ Eddaa57 Ya beni ikisi de korkutuyor ama işte sezeryan sonrası iyileşme süreci sancılı diyorlar. Eşim görevde ve doğumdan sonra gelecek. Bir tık zorlanacağım için sezeryan korkutuyor 🥹
Eddaa57 Mlk2304_ Allah yardımcınız olsun tabi bu şartlar altında sezeryan sizin için daha zor olabilir yani bende aslında ikisinden de korkuyorum ama normal doğum süreci için kendimi çok da dayanıklı görmüyorum 🥲