Deletedmom344 Mir90 Çok korkuyordum duyamayız diye hatta doktora dedim inşallah duyarız doktor bey korkudan ultrasona bakamadım sonra doktor aleti gezdirmeye başlayınca neden duymayalım ya deyip pıt pıt sesini açtı dünyalar benim oldu😂🥰
deletedmom832 SumeyyaMete 10-11 tane mi 🙄🙄🙄 döllenme geç olmustur belki senin ondan çıkmamıştır bende 2 gün arayla yaptım gebelik testi birinde o kadar silikti ki çizgi ayırt etmek çok zordu iki gün sonra tekrar yaptım bu sefer net olarak gördüm ve kan tahlili yaptırdım 😊😊😊
d190516 Bizde gördük çok şükür tam 6 haftalıkken kalp atışını da aynı gün duyduk 😍şu an 7+4 haftalığız 🤰
Deletedmom344 Asyua Dünyanın en güzel sesiydi. Eşim videoya aldı durup durup açıp izliyorum😂 Bir de 6+1 iken vajinal bakıp görememişti ama 7+2 de karından belli oldu. Çok korkmuştum şükür bir şey olmadı.
Asyua Deletedmom344 ayy ne guzel ne mutlu insallah sagsalım kucağınıza alırsınız darısı bize insallah bizde duyarız 😊
Cigdemdgr Benim de 5+4 de randevum var inşallah keseyi görürüz ❤️ Kalp atışı için daha erken sanırım 🤔
Abdsun58annsi SumeyyaMete canım ben adet hesabı degilde olduğu günü biliyorum ama doktor bir hafta fazla söyledi anlamış degilim
Abdsun58annsi SumeyyaMete Allah korusun inşallah bisay olmazda bence şimdiden hiç bisey almayın ben aldım maalesef kullanmaya kalmadım sonra çok uzulmustum