Bahrmm 34 haftalık hamileyim doktorum bebeşimizin baş aşağı durduğunu söyledi 2 hafta içerinde herşeye hazırlıklı ol gece gündüz bebeğin hareketlerine dikkat et ne zaman olursa olsun beni ara dedi sevgili hamiş anneler bebek baş aşağı geldikten ne zaman sonra doğum olur bana bir yardımcı olun lütfen
Ceyfer Bahrmm bende 34 hafta olucam yarin 22 haftadan beri bas asagi son kontrolde doktorum sadece hareketlerini kontrol et 1 saatte 8-10 defa hareket etmezse gel dedi dogumla ilgili bisey demedi sasirdim simdi size oylemi oluyomus 😬
Muhammedamine Bahrmm aşırı normal baş aşağı olması 28. Haftadan beri öyle benim şu anda 38. Haftadayız 🤗 doktorunuzu yanlış anladınız bence kanala girmiş dediyse evet doğum yakın demektir ama bebeğin bu haftalarda zaten baş aşağı olması gerekli
Gulsenagc Bahrmm benimde 30 dan beri aşağıda ve kanalda 38+5 günlüğüz gelen giden yok korkma bişey olmaz Allahın izni ile 2 hafta daha kalsa yeterli gelişimini tamamlamış oluyor
Zhraaltun Zhraaltun evet canm bnmde basi catida cok yuksek erkn dogum riskimiz yatyrm heo sadce wc ye ve yemek yiyecgm zaman kaLkiyorm
Ceyfer Bahrmm evet canim hatta 4 boyutluda doktor agrin sizin olursa hemen doktorunu ara bas asagi donmus demisti