Ceydametee Herkese merhaba daha şimdi uyandım hiçbisey yemedim gebelik için kan testi vermeye aç mı gidiyim tokmu
Ceydametee Zeehraaaa evwt ve vücudum da değişiklikleri hissediyorum.Gogusum çok ağrıyor ve göğüsum çevresi koyulaşti nokta nokta oldu
Ceydametee Dilaraaaan 22 Aralık’ta regl oldum regl olmama daha var ama sonrasında korunmasız ilişkiye girdim 9 gün boyunca hamile kalmisimdir diye düşünüyorum kan testi yapmadım
Civciv_annesi Ceydametee dahacok erken benim 3.5 haftalıkken sonuç çıkmıştı oda testte silik gibi kanda 270 ti aç veya tok fark etmiyor o aama daha çok erken biraz daha bekle bence
papatyaolsun Ceydametee hayır saat de fark etmiyor. Ama benim bulunduğum şehirde sağlık ocakları saat 10buçuğa kadar kan alıyor. Sizin şehrinizde nasıl bilmiyorum. Ama hastanelerde de verebilirsiniz
Ceydametee papatyaolsun hastanede vericem ama adet sonrası gün mü vermem gerekiyor adet zamanıma daha var öncesinde versem çıkmaz mı
papatyaolsun Ceydametee adete birkaç gün varsa çıkar. Öyle bir hafta falan varsa çıkmaz. Adetin geçmesini bekleyin
Ceydametee Civciv_annesi evet bende biliyorum erken ama çok merak ediyorum o yüzden dayanamıyorum heyecandan