Mervenrrrr @"MadameNoire"zaten 2. Bebek olduğuna pek hazırlık yok eğer kız olursa bi kaç bişey alınır
Mervenrrrr La_Liberte O çıkıntıyı sizde fark ettiniz heralde😃😃😃 bazılarıda o çıkıntı için klitoris çıkıntısı olabiliyor diyor ama bakalım ya sağlıklı olsunda
La_Liberte Mervenrrrr klitoris çıkıntısı daha farklı oluyor. Çatallı ve daha düz ☺️ tabi yine de bilirkişi değiliz. Umarım sizin için en hayırlısı olur 🧿🌺
Mervenrrrr La_Liberte Alah razı olsun gönlüm kız ister oğlum var diye ama her ikiside evlat verici rabbim sağlıklı olsunlar en önemlisi🙂
baab1 Mervenrrrr 14 haftada vardı cıkıntı %51 erkek diyim ama kızlardada bu haftalarda boyle cıkıntı oluyor dedi. 17-18 haftalarda ıkı farklı doktora gittim ıkısıde kız dedi daha değişirmi bilmem detaylı yı beklıyorum bende🫣
Mervenrrrr baab1 Yaa hadi inşallah benim içim hala kız diyor çevremde kız diyor bütün bu koca karı hurafelerini denedik kız çıktı ondan bi yanım hala kız gibi ama bilemiyorum ya
Mervenrrrr Otherozge Aynı durumdan baya kişi var bizim tanıdıkta öyle aylarca erkek erkek dediler ayrıntılıya girdi kız olduğunu öğrendi ondan umudum çoğalmıyor değil ama doktor da kahve falı gibi şuanda 16 da net söylüycem dedi bakalım 3 hafta sonra😍
La_Liberte Otherozge çok anlayamadım kafa yapısını kıza benzettim 🙈 İnşallah gönlünüzden geçen olur Otherozge şurda minnoş bir çıkıntı var ama size şimdi bir video gönderecem aynı çıkıntı o bebekte de var ilk gördüğümde erkek demiştim. Ama doğdu ve kız bebek. Takip ettiğim bir ebenin bebeğiydi. Doğuma kadar cinsiyeti öğrenmediler.
Otherozge Mervenrrrr Burda 12 haftalık canım bnde anlasam illaki bi fikrim olacak ama hiç anlamıyorum atıyorum böyle yorum bekliyorum 😅🥰🍀
Otherozge Mervenrrrr değil mi bi çıkıntı var gibi 😅 .12 de yani bu attıgım fotoda erkek dedi.16 da kız dedi. 😅 mecbur detaylıyı bekliyorum bende 🥰 inşallah gönlümüze göre olsun arkadasım saglıkla gelsinler ♥️🤲🏻
Mervenrrrr Dorukxbatuhan hahahaha hadi bakalım 16 gideyim sizlere haber edeceğim kızlar gönlüm hala kız diyor ama