Hamidekose Ceed_mom hiç his yok ama ruyamda erkek tombik kıvırcık saclı gözlüklü bir çocuk gördüm .. ilk bebegimiz hayırlısı kızda erkekte başımızın üstüneee ❤
Pamuk Hamidekose Erkek canim.Ben 19. hafta da zorla öğrendim her hafta gitmeme rağmen oğlan açmadı bacağını 😂
Hamidekose Pamuk bende yarın ögrenirim saniyorm gostermeme durumuda mı olacak ?🙈 1 ay önce gittigimde doktorum şimdi net göremiyorm bir sonraki gelmende söyleyim dedi umarim görür bu sefer çok heyecanliyim 😂
Ceed_mom Pamuk bugün sabahtan beri benimkide sanki solumda hiç halim yokmuş gibi arada ağrıyor sol tarafım vuruyor ama hareketleri önceki günlere göre daha az rahimde ağrı hissediyorum ayaktayken gün boyu uyudum resmen 😔
Hamidekose Pamuk @Rabiakltk5 @Ceed_mom kızlar merhaba tetenoz aşısı oldunuz mu ? Beni yarin icin saglik ocagindan aradilar size bir sorayim dedim vurunmasam olmaz mi dedim gebe iken 2 doz olmak zorunlu olmazsaniz tutanak tutmamiz gerekiyor dedi hemsire siz oldunuz mu ? Nasil bir sey agri acı hissettiniz mi ?
Ceed_mom 17 sonlarından beri hissediyorum canım pıt pıt vuruyor ama solumda ağrı var bugün anlayamadım bide dikiş yeri biraz ağrıyor haftaya gideceğiz doktora 20. Haftada çağırmıştı bekleyeceğim onzamana kadar
Rabiakltk5 Hamidekose hemşire bana 20. Hafta da gel 1. Doz aşı yapılacak dedi ben bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum oyüzden yaptırıcam . Etraftan duyduğum kadarıyla vurulurken ağrı yok sonradan ağrıyormuş kaldırırken falan zorlanıyormuş biraz ağrı oluyo diye biliyorum
Ceed_mom Rabiakltk5 daha öncede bi kac kez yapıldı ben iğneden korkan biri olduğum için o ana kadar bütün acıyı psikolojik olarak yaşıyorum zaten 😅 ama kendinizi kasmadiginiz sürece 1 gün ağrı oluyordu geçiyor sonra