Rabiakltk5 Hamidekose çok şükür bugün iyiyim başım çok ağrıdı çatlar gibiydi ama böyle bi baş ağrısı yok yani bide kustum galiba anesteziyi atlatamadım
Hamidekose Rabiakltk5 bende de olmustu o ben kahve icmistim oyle gecti istersen bir dene .. türk kahvesi iç
Ys20 ZeynepP81 sağa sola yazdığın yazıları kaldirirsan sevinirim dedi, ben de sadece sağa sola yazmakla kalmadım aklıma gelen tüm doktorlara Instagram’dan yazdım tüm medikalleri arayıp fikir aldım en doğal hakkimdi dedim
Ayyseek Ys20 bişey dicem doktor bunu nerden öğrenmiş yani şok oldum şuan bu nası doktor heralde araştıracaksınz hem senin hem bebeğin için
Hamidekose Rabiakltk5 bende de oldu canim su gibi akıntı çamaşirimi değistirdim sürekliii burda okumustum normal diyorlar …
Ys20 Ayyseek eside kadın doğum doktoru, mutlaka bu uygulamayı kullanan hastaları denk gelmiştir ve söylemişlerdir ben öyle düşünüyorum yoksa prof doktor kalkipta happymom da forum okumaz dimi ama 😄😄
Ayyseek Ys20 ne biliyim şok oldum 😂 doktorsun trip atmak ne 😂 insanlar ilginç gerçekten erinmiyorlar bazı şeylere 😂
Rabiakltk5 Pamuk yani benimki akıntımı çözemedim bildiğin su ama az akıntı kadar bebeğin suyu olsa bukadar az geleceğini düşünmüyorum daha çok gelirdi
Rabiakltk5 Pamuk canım sende Gökçe hanımın hastasıydın ona ulaşabileceğim bi telefon numarası varmı yada instagram hesabı ?
Rabiakltk5 Pamuk doktor baktı canım bebeğin suyu gayet iyi dedi bu sıkıntı yok dedi ama içim rahat etmedi
Rabiakltk5 Hamidekose canım serklajdan sonra sol kasığımda bi ağrı var bacağıma kadar atıyor sende de oldumu acaba enfeksiyon mu kaptım