Hamileanne Deletedmom_85 benim karnım hiç çıkmadı doğduğunda 3300 grdı. Kim elimde bebek görse şok geçiriyor sen hamilemiydin diyorlar 😂
Miracleee Deletedmom_85 aynen öyle canım. Bebisler sağlıklı olsunlar da önemli olan o. İyi doktorlara denk gelelim inşallah. Bende geçen haftalarda doktor yüzünden çok sıkıntı çektim biliyorsun az çok 🙄
Mayaaa34 Allah askina onu soyleyen kisiye hic göbeği cikmayan insanlar onlari bebekleri cokmu kucuk doguyor bizim bi tanidigimiz vardi zayifti kiz 9 aylikdi dumduzdu karni cocuk dogdu kilosu gayet iyiydi.
Merfakts Deletedmom_85 benim doktorum da bebeğin kilosu haftasına göre ileride olduğu zamanlarda diyor karnını görünce tahmin ettim zaten diye. Kilosu önden gittiği için karnım da hızlı büyüyor sanırım. Ama halk arasında iç karın büyüklüğü diye bir şeyden bahsediyorlar benimle aynı hafta olup karnı küçücük olan bi tanıdığım var mesela. Bilemiyorum tabi bilimsel bi geçerliliği var mı 😂
Aasdd Yarın doğuma giriyorum karnım belli belirsiz gören 5 aylık gibisin der hele sweat filan giydiğimde belli olmaz çocuğun kilosu 3500 gayet ideal karın büyüklüğüyle ilgili değil
ArvenMom Deletedmom_85 karnım küçüktü ve kızım aşırı haraketliydi doğum yapıcağım güne kadar asla durmadı doğumhanede bile tekme yiyiyordum kesene kadar o derece ahahah hiç unutmam 2030 gr doğdu 34 hafta da ama kızım hep minyondu yani doktor asla karnımla kilosunu ilişkilendirmedi genetikle alakalı canını sıkma
Deletedmom_85 ArvenMom Galiba benim bebisde öyle olacak hiç durmuyor yerinde ya 😬 ever bence de genetik ya ama bugün randevu vardı elhamdülillah o 1 hafta açıklık kapanmış tam haftasıyla uyumlu çıktı kızım çok şükür 🙏🏻