TuKa Arkadaşlar 7+4 kese var bebek yok nasıl oluyo anlamadım 2 kere usg gittim hep aynı şey kaç haftalıkken oluşuyo bilgisi olan var mı
Muhammedamine TuKa peki doktorun ne dedi ? Hiçbirşey dememiş olamaz boş gebelikten şüpheleniyorum fln demedimi ? Yada geç döllenme olmuştur demedimi ? Normal şartlarda senin haftanda bebek ve kalp atışı oluşmuş oluyor
Crocusss TuKa canım seni üzmek istemem ama dış gebelik olabilir, vajinal ultrasonla bakmayı denedi mi dr.? Normalde 6-7 haftalarda kalp atışı duyuluyor.
bicirinannesi TuKa canım ben de 3 gün önce 6+3 te gittim ve sadece kese var bebek yok dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ben de anlam veremedim. İnşallah meleklerimiz bizimledir🤲🏻 çok korkuyorum 😞
Gizem_miros Heyecanli kese var diyo hanimefendi yanlis bilgiler vermeyin kese varsa rahimde nasil dis gebelik oluyo
TuKa Kızlar doktorum hiç bişey demedi açıkcası 10-15 gün sonra gel kan sonuçlarına bidaha bakalım dedi 5.haftamızdı ilk ultrasona gitmiştim orda normal gebelik dendi dün gittik şuan 7+4 hala kese var bebek yok denildi
Medinemedi TuKa canım yazık başka doktora git bak ben bir defa düşğk yaşadım kese vardı bebek ölmüştü kalp atışı yoktu başka doktora git canm belleme 10 15 gğn daha şakın
Yesim3434 TuKa merhaba bende sizinle atnı durumdayım dün devlete gittim doktor kese var bebek gelişmemiş dedi yarın kendi öZeldekş doktoruma gidicem daha önce dış gebelik yok demişti doktorum inşallah yarın guEl haber alırım dua edin anneler👏🏻👏🏻
Kalphanem TuKa canım bazen görünmüyor benim ki geç döllenmiş o yüzden 8 haftalıkken göründü öyle kalp atışını duyduk içini ferah tut bekle inşallah üzülme bebeğin hisseder 🤗
TuKa Medinemedi ben düşük falan da yapmadım hiç ilk gebeligim bakalım Pazartesi doktora gidicem tekrardan o ne diyecek
TuKa Crocusss yok kuzu ilk ultrasona 5-6 haftalıktı girdigimde normal gebelik dedi doktor o zaman hiç alttan da muayene olmadım
Poine Crocusss dış gebelik nedir öğrenin yazın lütfen yanlış bilgi vermeyin. Kese görülmüş, dış gebelik olamaz. Eğer kese Zaten rahim dışında görüntülenseydi doktor dış gebelikten bahsedip müdahale ederdi. Dış gebelik ciddi bir durum çünkü.
TuKa bicirinannesi ya açıkcası hayırlısı neyse o olsun diyorum ama tabi üzülmüyo degilim sonuçta benim ilk gebeligimdi bu bakalım Pazartesi günü gidicem başka bi doktora ne diyecek
ant2602 bicirinannesi bendede keseler göründü ama kalp atışı duyulmadı. Vajinal ultrasondanda baktı. 10 gün sonra gel yine bakalım dedi. 6. Haftaya yeni girmiştim. Çok korkuyorum.
Kalphanem bicirinannesi bakın sakın üzülmeyin devlet hastalanırlardı göremiyor bebeği hiç hatta bana 6 haftalıkken alttan bakıp kese bile yok dedi içinizi ferah tutun sakin olun lütfen inşallah Allah’ın izniyle bebekleriniz 8 haftadan sonda sağlıklı olarak gözükürler 🥰
Yesim3434 TuKa gittim vajinalda baktı kese var ama bebek yok cnm yine yazdıgım gibi cmtesi tekrar gidicem inşallah gec döllenmedirde haftaya kalp atısını duyarımm
Ummuu47 TuKa kese oluşmuş bebek ya oluşmuş yada olmuş kalbi durmuş olabilir kalp atışını duydunuz mu bende aynı şeyi yaşadım 8 haftalıktı keseyi alacaz dediler izin vermedim 5 gün daha bekleyecem dedim belki geç döllenme olmuş olabilir diye eve geçtim kendi düştü
TuKa Ummuu47 yok kuzu biz 5 haftalıktı gittik kese var bebek yok dendi sonra 7+4 gittim işte yine kese var ama bebek yok dendi 10-15 gün sonra gel bidaha bakalım dedi bende o zamana kadar beklemek istemedim açıkcası pazartesi başka bi doktora gidicem hayırlısı olsun
TuKa Poine yok yok dış gebelik mi diye eşim sordu hatta eşimin akrabası yaşadı bunu direk onu sordu doktora o da yok normal gebelik sadece kese var ama bebek yok dedi
Poine TuKa biraz daha bekleyin ve mümkünse ultrason cihazı iyi olan bir yerde tekrar usg girin derim. Umarım gelişir bebek. Geçmiş olsun🙏
TuKa Poine beklicem işte biraz daha ama öyle 10-15 gün beklemek çok zor geliyo Pazartesi başka bi doktora gidicez bakalım
Seldaapk TuKa canım çokta endişelenme geç döllenme olabilir seninde benim bebeğim 8.haftada göründü kesede 9.haftada kalp atışı duyuldu bazen olabiliyormuş.bana 7 haftalıkken gittiğim doktor kesede bebek gözükmüyor ama yolk sac oluşmuş bekleyelim buda bebek oluşuyor ama henüz görünmüyor anlamına gelir demişti sende bi sor pazartesi doktora bebek görünmüyorsa yolk sac var mı diye