Sevdanurr4 Kızlar vertigom var uzun süre yoktu ama bu sabah baş dönmesi ile uyandım ve istifar ettim acile gitsem bişey yaparlar mı 14+3 haftalık hamileyim
elmaelmaelma Sevdanurr4 acilde belki baş dönmenizi hafifletecek bi serum ya da dil altı hapı verebilirler. Ama vertigo için daha önce kullandığınız ilaç varsa o hamileyken kullanılmıyor, bilginiz olsun.
Babyycutee Sevdanurr4 bende geçirdim bunu sabahları baş dönmesinden kalkamıyordum üstelik hamileydim istanbuldaysanız tedavileri var 5 dk sürüyor ben Bezmialem hastanesine gitmiştim Aksaray’daki hemen çözmüşlerdi bidaha da olmadı şükür bir kkb den randevu alın mutlaka
Ebruli_08 Sevdanurr4 çok geçmiş olsun hamilelikten önce bende yoktu hamilelikte ortaya çıktı özellikle stres yaşadığım dönemler de oldu çok zor bir şey yaşamayan bilmez Ben direk acile gidiyorum canım serum vuruyorlar iyi geliyor
aybukelii1 Kaç gündür annemde var tabiki hamile değil annem ama çok kotu geciyo ailece başında toplandık resmen 37 haftalikta hamileyim yani anneme bakmaya geldim Vertigo başlangici dediler daha başlangici buymuş çok zor ya neymiş bu anlamadik
Sevdanurr4 Busracan27 canım benim ki ağır geçiyordu 1 hafta yataktan çıkamıyodum hacamat yaptırdım hafif azaldı